Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Şubat Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Şubat Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
12.02.2023 - 18:37

13 Şubat Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 13 Şubat Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte de maddi konularınla, ilişkilerinle, öz değer algınla ilgili geri planda bazı şifalanmalar ve iyileşmeler yaşayabilirsin. Parasal konuların, alacakların ve borçlarınla ilgili sonuç alabilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki bazı kişilerin ve aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Maddi konularla ilgili de bazı kişilerle anlaşmazlık yaşayabilirsin. Sorumluluklarının artacağı bir gün seni bekliyor. Birilerinin sorumluluğunu üstlenmek de üzerinde baskı yaratabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla olan ilişkilerin ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, sosyal çevrendeki kişilerle görüşebilirsin ve onlarla iletişimin yoğun olabilir. Sosyal çevrenden, arkadaşlarından, dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise hayatındaki otorite figürleri, aile büyükleri, patronlarla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, sorumluluk alman gerekebilir. Sorumlulukların, kariyerinle ilgili konular bir miktar ağır gelebilir ve stres yaratabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için işin, sorumlulukların ve sağlığın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte kariyerin, maddi konuların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili iyileşmelerin olabilir. Aynı zamanda işinden kazanç elde edebilirsin ya da sana faydalı olacak iş ilişkileri kurabilirsin. Akşam saatlerinde ise uzakta yaşayan tanıdıklarınla, aile büyüklerinle ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Ayrıca sağlığınla ilgili de dikkatli olman gereken bir zaman dilimi söz konusu. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için çocukların, partnerin ve aşk hayatın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, partnerinden ya da uzakta yaşayan yakınlarından destek ve yardım görebilirsin. Aynı zamanda partnerinle ya da uzaklardaki tanıdıklarınla bir araya gelebilirsin veya haberleşebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde ise partnerinin, çocuğunun ya da bir aile büyüğünün sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Partnerinle ilişkinde ya da finansal konularınla ilgili yapacağın görüşmelerde birtakım streslerin olabilir. Akşam ve gece saatlerini de iyi yönetmen gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için ailen, ev ve gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, senin ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda, gayrimenkul ile ilgili konularda ya da ailenin parasıyla alakalı bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. İnsanlarla arana mesafe koyabilirsin. Ayrıca diğer insanlarla ilgili bazı sorumluluklar alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için yakın çevre, akrabalar, dostlar, ticaret, iletişim ve eğitim konuları ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte yakın çevrenle, partnerinle görüşebilir veya haberleşebilirsin. İletişiminin ve görüşmelerinin yoğun olabileceği bir gün senin için. Diğer insanlardan yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda ticari işlerin, sözleşmelerin ve anlaşmaların açısından da kazanç sağlayabileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenin sağlığı ile ilgili bazı haberler alabilirsin. Kendi sağlığın açısından da temkinli olman gereken bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Solunum yollarıyla ya da iskelet sisteminle ilgili hassasiyetlerin gündemine oturabilir. Karamsarlıklara, depresif ruh haline dikkat etmende de fayda var. Ayrıca ticari işlerinle ilgili sorumlulukların artabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve sağlığın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni iş fırsatların ve para girişlerinin olabilir. Akşam saatlerinde ise çocuğunla, çocuğunun sağlığıyla ya da aşk hayatınla ilgili sorumlulukların artabilir ve bazı streslerin olabilir. Aşk hayatınla ya da çocuğunla ilgili karamsarlıklara kapılabilir, depresif ruh haline bürünebilirsin. Partnerinle ilişkinde de birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için aşk hayatın ve ailen ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, partnerinle ve çocuğunla iletişimin açısından güzel etkiler altında olacaksın. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise evin ve aile bireyleri ile ilgili bazı streslerin olabilir. Evinle ilgili konularda engellerle, gecikmelerle karşılaşabilir ve pürüzler yaşayabilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığı ile ilgili ya da aile bireyleriyle ilişkilerin ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için geri plandaki konuların, iç dünyan, psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, aile bireylerinin sağlığı ve ailenle ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenle ilişkilerini iyileştirebilir, sorunlarını çözebilirsin. Sağlığınla ilgili konularda da ailenin yardımını ve desteğini görebilirsin. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, yakın çevrenle ve akrabalarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Yakın çevrenden birilerinin sağlığı ile ilgili haber alabilirsin. Senin de sağlığına dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda iletişim ile ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte yakın çevrenle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle ve akrabalarınla iletişimin yoğun olabilir. Yakın çevrenden yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise işin ve maddi konularınla ilgili birtakım streslerin ve gündemlerin olabilir. Maddi konularınla ilgili eşinle, patronunla ya da aile bireyleriyle yapacağın görüşmelerde engel ve gecikmelerle karşılaşabilir, sonuç alamayabilirsin. Aynı zamanda, iskelet sistemi ile ilgili hassasiyetlerin olabilir. Öz değer algınla ve kazançlarınla ilgili de karamsarlıklara kapılmamaya dikkat et. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için işin ve kariyerin ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, kariyerin ve kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin yoğun olabilir. Yapacağın işlerden kazanç elde edebilir, önemli görüşmeler yapabilir ve işbirlikleri kurabilirsin. Akşam saatlerinde ise sorumlulukların artabilir. Kariyerinle ilgili olarak veyahut genel olarak karamsarlığa kapılabilirsin. Aile büyüklerinle ya da hayatındaki otorite figürleriyle ilgili de birtakım gündemlerin, streslerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için uzaklar, uzaklardaki tanıdıkların, yakınların, medya, seyahat ve eğitim konuların ön plana çıkıyor. Akşam saatlerine kadarki süreçte, uzaklardaki tanıdıkların, yakınların ve akrabalarınla ilişkilerinde sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Duygusal, hassas ve yardımsever etkiler devrede olacak. Uzaklardaki kişilere yardım ve destekte bulunabilirsin. Aynı zamanda sosyal medya aracılığı ile yeni dostluklar, ilişkiler kurabilirsin. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmende fayda var. Karamsarlıktan ve depresif ruh halinden uzak durman iyi olacaktır. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın