Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 13 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

astroirem
12.08.2024 - 18:35

En derin hisleri ve en güzel duyguları canlandıran Venüs ile Mars kavuşumuna hazır olun. İki güçlü gezegenin kozmik enerjisi altında hayatınızda peşi sıra yaşanacak güzellikler sizi yüceltecek.

Peki, 13 Ağustos Salı günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en şanslı burcu hangisi? On iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konularını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre senin 13 Ağustos Salı günün nasıl geçecek?

İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç ve Yükselen Koç Burçları

Sevgili Koç, bugün alışılmadık olaylar ve benzersiz deneyimler ile dolu olacak. Hayatının belki de en özel anlarını bugün yaşayabilirsin. Bir anlık heyecandan ötesine kavuşacaksın. Bugün aldığın haberler, hayatının bundan sonraki her gününde şükür sebebini olabilir. Aile bağlarını güçlendirebilir, huzur ve bolluğa kavuşmanı sağlayabilir. 

İşte tam da bu noktada iki konuyu ele almalıyız: Bunlardan birincisi aşk! Romantik ilişkinde heyecan yaratacak olaylar peşi sıra gelecek. Partnerin ile birlikte ilişkinizin yeni bir boyutunu kavuşuyorsunuz. Belki de aşkınız bir çocuk ya da yüzükle taçlanabilir. 

Gelelim ikinci konuya: Kariyer! Beklemekten yorulduğun, umudunu kestin ya da yeni arayış içerisine girdiğin noktada iş hayatında önemli değişiklikler meydana gelecek. Önünde açılacak kapılar finansal anlamda refaha ulaşmanı sağlayabilir. Bu sayede yeni bir eve taşınmak ya da yaşadığın muhiti değiştirmek gündeme gelebilir. Zira, elde ettiğin gelir ve finansal güvenliğinin sağlanması ile mülk sahibi olabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün çıtayı biraz daha yukarı çıkarabilirsin! Hayattan beklentilerinin artmasına neden olacak Venüs, Mars kavuşumu ufkunu da açacaktır. Bu dönemde hedeflerini yükseltmek, kazancının ve başarılarının artmasını da sağlayacaktır. İşte tam da bu noktada kariyerine odaklanmalısın. Elinden gelen tüm çabayı ortaya koyarak uzun vadeli hedeflerine kısa zamanda ulaşmayı deneyebilirsin. Fakat mükemmel olma baskısını ve misyonunu üzerine yüklememelisin. Gerekeni yaptıktan sonra biraz da akışa bırakmak gerekebilir. 

Tüm bunların yanında başarının tek odanın olmaması gereken bir dönemdesin. İki güçlü gezegen arasındaki kavuşum enerjisi erken mutlulukların habercisi olabilir. Hiç beklemediğin bir anda kavuşma yaşayabilirsin. Özellikle de uzak mesafeden yürütülen ilişkilerde bu enerji aşkın habercisi olabilir. Kısacası kendini romantizme bırakmanın da zamanı geldi. 

Aşkın enerjisiyle dolup taşarken yeni maceraları da atılmak isteyebilirsin. Bekar Boğa burçları için heyecanlı karşılaşmalardan söz edebiliriz. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Sevgili İkizler, bugün kendine ve etrafındakilere birtakım açıklamalar yapman gerekebilir. Sorunları önce kendi içinde çözmeli, daha sonra bu enerjiyi hayatına entegre etmelisin. Mars ile Venüs'ün kavuşumu bazı yüzleşmeleri beraberinde getirebilir. Tam da bu noktada bazı aile bireyleri ile arandaki sorunlar gündeme gelebilir. Yüzükleri unutmanın zamanı geldi. Unutma ki geçmişi ardında bırakmak geleceğe odaklanmanın en iyi yoludur. Senin de ihtiyacın olan bu! 

Bu dönemde hiçbir şeyin mutluluğunu engellemesine izin vermemelisin. Spontane kararlarla hayatını güzelleştirmenin yollarını aramalısın. Keyifli bir gün ve mutlu başlangıçlar için önüne bakmalısın. Geniş ailene karşı üstlendiğin sorumlulukları biraz da olsa hafifletip çekirdek ailene odaklanarak işe başlayabilirsin. Bu durum partnerinle arandaki bağı güçlendirecektir. Romantik bir aşka hazır ol. 

Tüm bunların yanında Venüs'ün diplomatik enerjisi de hayatına etki edecek. Bu sayede iş hayatında daha etkili ve görünür olacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçları

Sevgili Yengeç, bugün anlık bir kararla veya spontane bir şekilde kurgulanmış planla romantik bir kaçamak yapabilirsin. Mars ile Venüs'ün kavuşum enerjisi altında, sen de derinlerde sakladığın duygularına kavuşabilirsin. Tam da bu noktada aşkını itiraf edebilir ya da yarım kalan hikayeni tamamlamaya karar verebilirsin. Geçmişe takılı kalabilir güçlü hislerin peşinden koşabilirsin. İstediğinin yeni bir başlangıç mı, yoksa geçmişe dönmek mi olduğunu keşfetmelisin. Ancak bu sahnede mutluluğu yakalayabilirsin. 

Venüs'ün kavuşum enerjisi hayatına etki ederken, direksiyona oturmalısın! İş hayatında otoriteni arttırmalı ve yönetimi ele almalısın. Güçlü bir duruş sergileyip profesyonel bir yol izleyerek rakipsiz bir yönetici olduğunu kanıtlamalısın. 

Aşk ve başarı dolu bugün sana kendini her zamankinden çok daha güçlü hissettirecektir. Duygularını ve hayatı yönetmek konusunda başarılı olacağına eminiz. Tüm bunlarla birlikte bugün hayatının dönüm noktası olabilir, bizden söylemesi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün ruhunu açabilirsin! Mars ile Venüs'ün kavuşum enerjisi altında içinden geleni söyleyebilir ve yapabilirsin. Özellikle yakın çevrendeki pek çok kişi kırmamak için söylemekten hatta düşünmekten vazgeçtiğini birçok şeyi masaya yatırabilirsin. Kendini baskıdan, zincirlerinden ve yüklerinden kurtulmuş hissedeceksin. Çünkü içinde kalan her şeyi dışarı vuracaksın. 

Tam da bu noktada özellikle romantik ilişkilerinde birtakım dönüm noktalarından geçebilirsin. Seni harekete geçiren enerji partnerine de etki ederse aranızdaki tartışmalar büyüyebilir. Tabii bu durum gerçeklerin su yüzüne çıkmasına ve sorunların çözülmesine de zemin hazırlayabilir. Bu aşamada, partnerine ona olan sevgini ve tutkunu da göstermeyi unutma. 

Gelelim iş hayatına! Hemen her konuda bu derece net ve farkında olduğun bugün, iş yerinde de sınırları aşabilirsin. İstediğini elde etmek için harekete geçerek her türlü rekabete hazır olabilirsin. Bugün kazanan taraf olacağına eminiz. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün hem duygusal hem de zihinsel anlamda güçlü olacaksın. Mars ile Venüs arasındaki kavuşum enerjisi seni besleyecek. Bu dönemde Venüs'ün olumlu hisleri uyandıran dokunuşu ile Mars'ın güçlü duruşu Başak burçlarının kişiliğini ortaya çıkaracak. Haliyle gün boyunca daha istikrarlı, daha hırslı ve daha etkili olacaksın. Bugün kendine bir hedef koyarak güne başlamalısın.

İstediğin her şeyi elde edebileceğin bu güçlü enerjiyi sonuna kadar kullanmalısın. Gökyüzü de seni desteklerken elde edemeyeceğin hiçbir şey olmadığını unutma. Tam da bu noktada peşi sıra iş başvuruları, görüşmeler ve yenilik arayışı içerisine girebilirsin. Daha fazlasını almak için ne kadar hızlı harekete geçersen o kadar iyi sonuçlar elde edeceksin. Bu sırada istikrarlı gelir akışıyla maddi gücün de artacak.  

Biraz da hislerinden söz edelim. Bir süredir göz ardı ettiğin duygularının kontrolden çıkmasıyla aşka kapılabilirsin. Romantizm artık sen istemesen de seni bulacak. Güzel duyguların tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Sevgili Terazi, bugünden itibaren birtakım testlere tabi tutulabilirsin. İş hayatını ve kariyerini etkileyen performans incelemeleri nedeniyle gözlem altında olabilirsin. Açıkçası değerlendirmeye alınmak için en doğru süreçtesin. Gökyüzünün iki güçlü gezegeninin kavuşumu, gücüne güç katarken kendini ispatlamakta zorluk çekmeyeceksin. Mars ve Venüs sayesinde takdiri toplayan kişi olacaksın. 

İş hayatındaki yükseliş, öz güvenini de artıracaktır. Tam da bu noktada biraz kozmetik ve bakım da sana iyi gelecektir. Estetik dokunuşlar, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak rötuşlar için harekete geçebilirsin. Erkeklerde saç ektirme ve detoks, kadınlarda ise özellikle göz bölgesini ilgilendiren değişimler gündemde olabilir. 

Ne diyelim, şimdi hem başarı hem de güzellik ile aşka da hazırsın. Fakat gelip geçici aşklara ve anlık heveslere daha yatkınsın. Yani bu aralar sadece flörtleşerek tutkularının peşinden koşmayı tercih edebilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün her zamankinden çok daha fazla kişisel alana ihtiyaç duyabilirsin. Tam da bu noktada özellikle yakın çevrene sınırlarını bildirebilirsin. Özgürlüğünü kısıtladığını hissettiğin ya da baskısına maruz kaldığın kişilerden hızla uzaklaşabilirsin. Mars ile Venüs kavuşumu seni bu konuda desteklerken aile bağlarını da yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Hayatını işgal eden ve seni olumsuz etkileyen kişinin kim olduğunu düşünmeksizin hareket etme cesaretine sahip olacaksın.

Bu dönemde sevdiklerinin sadakatini ve güvenilirliğini de sınayabilirsin. İlişkilerini mantığın ile değil duygularınla yönettiğin bir süreç içerisindesin. Dikkatli ol, bazı endişeler ve kuruntular ilişkinde soğukluğa neden olabilir. Partnerin ile aran açılabilir. 

Gelelim iş hayatına! Duygularının ön plana çıkması ile kariyer planlarını daha hassas bir şekilde yapabilirsin. Kazanmak kadar mutlu olmaya da önem vereceksin. Yapmaktan keyif aldığın işlere yönelerek beklenmedik ve yeni başlangıçlarda yapabilirsin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugünden itibaren sana zarar veren tüm ilişkilerden kurtulacaksın. Venüs ile Mars kavuşumu hayatına güzellikleri getirirken, bir yandan da şifa bulmanı sağlayacak. Ruhen ve bedenen özgürleştiğini hissedeceksin. Bu sayede yeni ilişkilere de adım atabilir, sosyal çevreni yenileyebilir ve değiştirebilirsin. 

Tam da bu noktada sevgi uğruna feda edebileceğin çok şey olduğu gibi sevgisizliğin karşısında duracak güce de sahipsin. Bize soracak olursan bu arınma maddi ve manevi anlamda sana iyi gelecek. Zira hayatındaki savaşlar ve mücadeleler son bulacak. Ve dengeye kavuşacaksın. 

Tüm bu denge ve huzur içerisinde birazdan iş hayatına odaklanmalısın. İddialı bir duruş sergilemeni sağlayan Mars'ın enerjisiyle iş hayatında başarı elde edebilirsin. İş görüşmesi ve ortak proje çalışmaları için harika bir gün. Ayrıca bu dönemde borçların ya da yatırımların için gerekli olan finansmanı da sağlayabilirsin. Bütün bunlar için yapman gereken tek şey, harekete geçmek. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün yavaşlayabilirsin. Hırslı ve ilerleme odaklı kişiliğine bir süre veda etmeye ne dersin? Mart ile Venüs'ün kavuşumunda duygusal derinliği olan konulara odaklanabilirsin. Kazanç, başarılar, yatırım ya da ortaklıklar yerine; romantizm, seyahat, macera ve mutluluğa zaman ayırmalısın. 

İşte tam da bu noktada Venüs'ün sevgi ile güçlendiren enerjisinden yararlanmalısın. Ailene ve partnerine vakit ayırabilirsin. Dostların ve arkadaşlarınla eğlenceli aktivitelere katılabilirsin. Ya da yalnız kalarak kendini dinleyebilirsin... İhtiyacın olanı belirleyerek, bir süre durmak ya da kazanmak için mücadele etmemek sana düşündüğünden çok daha iyi gelecektir. Bu dönemde kendine vakit ayırmak, ruhsal ve bedensel anlamda dinlenmek de harika bir tercih olacaktır. 

Son olarak, günün özellikle ikinci yarısında önemli bir davete katılabilirsin. Burada tanışacağın kişiler uzun vadede hayatının bir parçası olabilir. Yeni insanlar tanışmak ve farklı kültürlere tanıklık etmek düşüncelerini de değiştirebilir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün para ve aşkın güçlü sinyalleri ile kazandıran bir güne başlıyorsun. Zira, Mars ile Venüs'ün kavuşumu hayatına hem aşk hem de finansal güç getirecek. Tabii bu aşamada yapman gereken bazı şeyler var. Öncelikle para kazanmak için risk almalı ve çaba harcamalısın. Aşk için ise kalbini açmalı ve cesur olmalısın. Gelin bu konuları biraz daha detaylı inceleyelim. 

İlk olarak aşk hayatından söz edelim. Özellikle bekar Kova burçları için müjdeli haberlerimiz var. Bu dönemde kendini farklılıkları açarak zıt karakterlerle iletişim kurabilirsin. Yeniliğe odaklanarak dünyanın genişletebilirsin. Bu sayede hiç beklemediğin bir anda aşkı bulabilirsin. Ne demişler, zıt kutuplar birbirini çeker! 

Gelelim finansal konulara! Zaman çizelgesini biraz geri al ve geçmişte izlediğin yolu yeniden değerlendir. Bu senede maddi anlamda yaptığın hataları fark edecek ve telafi etmenin bir yolunu bulacaksın. Kayıplarını kazanca çevirebilirsin. Risk olarak kazançlarını katlayabilirsin. Paranla risk almak bu dönemde yapacağın en karlı şey olsa da kariyerini riske atacak adımlardan kaçınmalısın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık ve Yükselen Balık Burçları

Sevgili Balık, bugün Mars cesaretini artıracak. Venüs ise dikkat çekici ve etkileyici olmanı sağlayacak. Tam da bu noktada umutsuzluk ve mutsuzluk geride kalacak. Senin için resmen yeni bir sayfa açılacak... Bugünün ilk saatlerinden itibaren mutluluğa odaklanmalısın. Hayatın sana güzellikler getireceğine inanarak hareket etmelisin. Her kararının doğru olduğunu, yolunun açık olduğunu ve geleceğinin parlak olduğunu düşünmelisin. Bu sayede eskisinden çok daha kararlı ve mantıklı olabilirsin. Ayrıca hızlı harekete geçebilir, bol bol kazanabilirsin! 

Tam da bu noktada iş hayatında ayakları yere sağlam basan planlar yapmalısın. Abartılı düşüncelerden kaçınmalısın, ama geri planda da kalmamalısın. Fikirlerini ortaya koymalısın, yeteneklerini ve tecrübelerini birleştirerek başarının tadını çıkarmalısın. 

Doğal çekiciliğin ortaya çıkartan gökyüzünün kozmik enerjileri sayesinde dikkat çekmeye de hazır olmalısın. Bu durumu partnerini ya da flörtünü etkilemek için kullansan iyi edersin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın