Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 11 Mart Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 11 Mart Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
10.03.2023 - 18:09

11 Mart Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 11 Mart Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah güçlü ve yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde finansal konularla, ödemelerinle ya da sağlığınla ilgili geçmişteki bir konu gündemine gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili yoğun duygular içinde olabilir ve kontrol etmekte zorlanabilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle görüşebilir bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili bazı sürpriz gelişmelerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öğle saatlerinde partnerinle ya da iletişimde olduğun insanlarla ilgili geçmişteki bir konu tekrar gündeme gelebilir. Eskiden tanıdığın insanlarla görüşebilir, bir araya gelebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise aile bireylerinle ilişkilerinde birtakım gerginlikler yaşayabilirsin. Gün genelinde de yakın dostlarınla, kardeşlerinle görüşebilirsin, bir araya gelebilirsin. Sürpriz haberler alman da mümkün. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de birtakım gündemlerin, girişimlerin ve görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öğle saatlerinde işinle, sağlığınla ya da parayla alakalı geçmişteki bir konu tekrar gündemine gelebilir. Öğleden sonraki saatlerde ise yakın çevrenden bir kişiyle iletişiminde bazı sorunlar yaşanabilir. Aynı zamanda elektronik eşyalarınla ve iletişim araçlarınla ilgili de aksiliklerin olabilir. Gün genelinde de sosyal hayatın, iletişimin, görüşmelerin aktif ve yoğun olabilir. Seni şaşırtacak bazı sürpriz haberler alman da mümkün. Kariyerinle, işinle ilgili görüşmelerinin de olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öğle saatlerinde partnerinle ilişkindeki geçmiş bir konu tekrar gündemine gelebilir. Eski bir birlikteliğinden de haber alabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularla ya da öz değer algınla ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde de kariyerinle, işinle ve maddi konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda uzaktaki dostların, kardeşlerin ve yakınların ile haberleşmen ve görüşmelerin de yoğun olabilir. Eğitim ya da turizmle ilgili bir gündemin varsa görüşüp anlaşma sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öğle saatlerinde aile bireyleriyle arandaki geçmiş bir konu tekrar gündeminize gelebilir. Evinle ilgili de bazı konuları kafana fazlaca takabilirsin. Günün devamında ise ailenle ilişkilerinde ufak tefek gerginliklerin olabilir. Gün genelinde, sosyal hayatın aktif ve görüşmelerin yoğun olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla ya da geçmişteki birlikteliklerinle karşılaşabilir, görüşebilirsin. Aynı zamanda bir akrabanın sağlığıyla ilgili ya da ailenin parası, miras, nafaka konularıyla ilgili görüşmeler yapabilir, sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öğle saatlerinde zihnin biraz geçmişe odaklı olabilir. Eski dostların ya da geçmişteki kişiler aklına düşebilir. Aynı zamanda kardeşlerinle beraber geçmişteki konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Günün ilk yarısında da iletişimde bazı aksaklıklar yaşayabilir, içten içe kızgınlık duyabilirsin. Gün genelinde ise finansal konularla ya da miras, nafaka konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili de görüşmelerin olabilir. Bunların yanında seyahat, kardeşlerin ya da evliliğinle ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir ve hızlı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öğle saatlerinde maddi konularınla ilgili geçmiş bir konu, borçların, ödemelerin, alacakların tekrar gündemine gelebilir. Aynı zamanda sosyal hayatın ya da sosyal çevrenden bir kişiyle ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde de uzun zamandır görmediğin ya da uzakta yaşayan bazı tanıdıklarınla görüşebilir, haberleşebilir ve bir araya gelebilirsin. İkili ilişkilerin ve özel hayatın açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Bunun yanında, iş görüşmelerin veyahut finansal konularınla ilgili birtakım görüşmelerin, kararların da olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öğle saatlerinde enerjin bir miktar düşük olabilir. Geçmişle ilgili konular aklını kurcalayabilir. Aynı zamanda bir miktar gergin ve stresli olman mümkün. Gün genelinde ise işin ve maddi konularınla ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle seyahat kararları verebilir ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. İletişiminin, görüşmelerinin, sosyal hayatının yoğun olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, güne yoğun rüyaların etkisinde başlayabilirsin. Öğle saatlerinde, sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. İçsel gerginlikler yaşaman da mümkün. Gün genelinde de aile bireyleriyle, kardeşlerinle görüşmelerin ve iletişimin yoğun olabilir. Gayrimenkul konularıyla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilir, kararlar verebilirsin. Aynı zamanda partnerinle sosyalleşebilir, eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsin. Yalnız bir Yay isen yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, öğle saatlerinde sosyal çevrenden eski bir tanıdığınla karşılaşabilir ya da bir araya gelebilirsin. Çevrendeki bazı kişilere kızgınlıkların açığa çıkabilir ya da maddi konularınla ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde de çocuğunun eğitimi ile ilgili görüşmeler yapabilir, kardeşlerinden ve yakın dostlarından sürpriz haberler alabilirsin. Aile bireylerinle de bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öğle saatlerinde enerjinin bir miktar düşük olabilir. İşinle, kariyerinle ilgili geçmişteki bir konu aklına takılabilir. Aynı zamanda partnerinle aranızda birtakım gerginlikler olabilir. Gün genelinde ise ailenle, kardeşlerinle, parasal konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerinle ilgili hızlı kararlar alabilirsin. Aynı zamanda yakın dostlarınla ve kardeşlerinle sosyalleşebilir iyi vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, güne yoğun rüyaların etkisiyle başlayabilirsin. Öğle saatlerinde turizmle, yayıncılıkla, seyahatle, uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Uzun zamandır görmediğin ve haber almadığın kişiler aklına düşebilir. Gün genelinde ise çocuğunun eğitimi, yakın çevrendeki kişiler ve kardeşlerinle alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda aile bireyleriyle maddi konular hakkında da görüşme yapman mümkün. Senin için iletişim odaklı sosyal bir gün olacaktır. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın