Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Haziran Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Haziran Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Didem
09.06.2022 - 19:40

10 Haziran Cuma günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 10 Haziran Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, bugün iş arkadaşların veya fikirlerini anlattığın arkadaşların sana karşı umursamaz bir tavır sergileyebilirler. Buna rağmen kararlı kişiliğinle sen yine bildiğin yoldan dönmeyecek ve planlarını uygulayacaksın. Bir aile dostun çözemediği bir problem hakkında sana danışabilir. Bu konuda ona yardım ederken olayların dönüp dolaşıp seni kötü etkilemeyeceğinden emin ol. Yarın yine görüşelim, kendine iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, iş hayatında her şey yolunda ilerliyor. Bugün yine iş ortamında göz bebeği olacak, çalışkanlığın ve güçlü iletişim becerilerinle herkesi etkiliyorsun. Yoğun iş hayatının seni yorduğunu biliyorum. Bir süredir uğraştığın ve henüz çözemediğin bir problem bugün yine gündemine gelebilir. Nihayet her şey çözüme kavuşuyor. Yarın görüşene dek, kendine iyi bak.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, bugün kendine olan özgüveninin tavan yaptığı bir gündesin. Duygusal karmaşıklıklar yaşayabilirsin. Zihnin hem geçmişin ve geleceğinle ilgili kafana taktığın konular ile dolu. Üstesinden gelemediğin konularda bir sevdiğine ya da ailenden güvendiğin birine danışman senin için çok daha iyi olur. Bugün yeni birisiyle tanışabilir, tüm bu sorunları bir anda unutacak kadar heyecanlanabilirsin. Yarın tekrar buluşana dek hoşça kal.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, eğitim ve işin ile ilgili konular senin için her şeyden önce geliyor. Hırslısın ve içinde inanılmaz bir başarılı olma isteği taşıyorsun. Bu yüzden yeni eğitimler almak, kendine bir şey katmayı çok seviyorsun. Bugün böyle bir olacak. İşin ile ilgili bir eğitime veya önemli bir toplantıya katılabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde kendini bir tartışmanın içinde bulabilirsin. Tartışmada sessiz kalman senin açından çok daha iyi olur. Yarın yine görüşelim, kendine iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan. Bugün içsel bir yolculuk yapacak. Kendinle vakit geçirmek isteyeceksin. Bu yüzden iş ve sosyal çevrende sakin bir gün hakim olacak.  Kendine vakit ayıracak, ertelediğin kişisel bakımlarını yapacaksın. Hayatla ilgili aldığımız kararlarda kendi iç sesimizi dinlemek bize en doğru yolu gösterir. Sen de bir şeyler planlamadan önce yalnız kalıp düşünmeyi seviyorsun. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak, bugün sessiz sakin bir gün geçirecek, işlerini organize edeceksin. Bugün enerjin düşük olabilir ve kendini yorgun hissedebilirsin. Bazen içimizden hiç bir şey yapmak gelmez. Sende böyle bir gün yaşayacaksın. Kendini ve vücudunu dinlemeli gerekirse istirahat etmelisin. Yarına kadar sağlığına ve kendine çok dikkat et, öptüm.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi, dün bahsettiğim sorunlardan dolayı partnerinle yaptığın konuşmalarla orta yolu bulduğunuzu görüyorum. Yıkıcı değil, yapıcı olmak her zaman işe yarar. Duygusal konularda katı olmamak, gerektiğinde yumuşak davranmak gerek. İş hayatında kararlarından emin tavrın herkesi etkileyecek. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selamlar sevgili Akrep, duygusallığın ve mantığın arasındaki dengeyi sağlamayı sonunda başardın. Çözüme kavuşmayan meselelerin bugün teker teker çözüme kavuşacak. Rahat bir nefes alacaksın. Maddi anlamda güçlendiğin bir döneme giriyorsun. Bu yüzden kazancını doğru bir yerde değerlendirmek, yatırım yapmak isteyeceksin. Bu yüzden bugün yatırım konularıyla ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, geçmişle alakalı aklına takılan bir konuyla ilgili ayrıntıları bugün fark edebilirsin. Bir dostun senden yardım veya akıl almak isteyebilir. Duygusal meselelerini iş hayatını etkilemesin. İş hayatın oldukça güzel gidiyorken insanların seni manipüle etmesine izin verme. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, tüm dikkatini akademik veya iş hayatına vermen ve karşılaştığın problemleri çözüm odaklı yaklaşman herkes tarafından takdir ediliyor. Bugün her şeyin olumlu yönlerine odaklanacak, olumsuz olan her şeyi reddedeceksin. Yeni bir girişim yapma eğiliminde olabilirsin. Aile ve ilişkilerinde her şey yolunda. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, bugün ailenle bir araya gelerek onların çözüme kavuşturamadığı bir konu hakkında yardımcı olacaksın. Olaylara mantıklı yaklaşman bugünde birçok konuda sana fayda sağlayacak. Günün ilerleyen vakitlerinde ise sevdiğin kişilerle buluşabilir onlarla güçlü iletişimler kurabilirsin. Yarın yine gel, kendine çok iyi bak.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selamlar sevgili balık. Bugün kendi problemlerinden ziyade sevdiklerinin problemlerinde onlara yardımcı ve destek olacaksın. Birkaç gündür duygusal açıdan zor günler geçiriyordum. O günler nihayet geride kaldı. Birilerine yardımcı olma hissi seni çok iyi hissettiriyor. Sağlığına çok dikkat et. Yarın yine görüşene dek kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
5
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emily

Emily bugün sue nın başarısını kutlayamadı ama çok istedi

Emily

Özgüvenini topladı

Emily

Yanına gitti