Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Mayıs Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Mayıs Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.04.2023 - 18:31

1 Mayıs Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Mayıs Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için işin, sorumlulukların ve sağlığın ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında işin ve maddi kazançlarınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin ve para girişlerin olabilir. Aynı zamanda evinle, ailenle ya da gayrimenkul konularınla ilgili bazı görüşmelerin, girişimlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın, iletişimin, görüşmelerin hareketleniyor. Yakın çevrendeki kişilerle ya da kardeşlerinle bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Beklemediğin, şaşıracağın mesajlar ya da haberler alabilirsin ve sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Çocuğunla ilgili de bazı sürprizlerin olabilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla ve kardeşlerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise gereksiz para harcama eğilimin olabilir, dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili ikizler, bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında evinle, ailenle, aile bireylerinin sağlığıyla ya da gayrimenkul konularınla ilgili birtakım sürprizler olabilir. Aynı zamanda maddi konularla, işinle, kendi sağlığınla ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin de olabilir. Akşam saatlerinde ise ailenle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için yakın çevrendeki kişiler, dostların, iletişimin, seyahat planların ve eğitim konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında da sosyal çevrendeki kişilerden sürpriz haberler alabilir veya ani sosyal programlar yapabilirsin. Ummadığın kişilerle, beklenmedik karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Senin için iletişimi yoğun ve hareketli bir gün olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili geri planda bazı sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için maddi konuların, işin ve sağlığın ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında, işin ve kazançlarınla ilgili birtakım sürprizlerin, fırsatların ve para girişlerin olabilir. Aynı zamanda sağlığın ve kazançlarınla ilgili geri planda birtakım girişimlerin olabilir. Ayrıca, aile bireylerinin sağlık durumlarında iyileşmeler söz konusu görünüyor, güzel haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketlenebilir fakat fazla para harcama eğilimine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin senin için ön plana çıkıyor. Dış görünüşünle ya da beden sağlığınla ilgilenebilirsin. Günün ilk yarısında seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari işler, uzakta yaşayan tanıdıklar ve uzun zamandır görmediğin yakınlarınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve haberler alabilirsin. Ani seyahat planları yapman da mümkün. Aynı zamanda bazı ticari görüşmeler ya da sosyal görüşmeler de yapabilirsin. İletişimin, sosyal hayatın ve görüşmelerin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise özel ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, ticari ilişkilerin ve görüşmelerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için psikolojik ya da fiziksel sağlığın ve geri plandaki konuların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında, maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin ve para girişlerin olabilir. Aynı zamanda işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise bazı tanıdıklarınla, ilişkilerinle ve eğitiminle ilgili iç dünyanda sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sosyal hayatın, arkadaşların, sosyal çevren ve görüşmelerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında özel hayatınla, arkadaşlarınla, akrabalarınla, sosyal çevrenle veyahut ticari işlerinle ilgili sürpriz görüşmeler yapabilir ya da karşılaşmalar yaşayabilirsin. Hızlı planlar ve programlar yapabilirsin. Aynı zamanda uzakta yaşayan tanıdıklarınla ya da uzun zamandır görmediğin kişilerle ilgili de bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise ilişkilerinle ya da finansal konularla ilgili bazı sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için işin ve kariyerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında işin ya da sağlığınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, birtakım fırsatlarla karşılaşabilirsin. Aynı zamanda finansal konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili de bazı girişimlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin ve ticari ilişkilerinle ilgili gündemlerin, görüşmelerin ya da sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için uzakta yaşayan tanıdıkların, uzun zamandır görüşmediğin yakınların, eğitimin, seyahatlerin, yayıncılık ve ticaret işlerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında çocuğunun eğitimi ya da aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsin. İkili ilişkilerin, görüşmelerin ve özel hayatınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla, sosyal çevrendeki kişilerle ya da partnerinle bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için sağlığın ve finansal konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında evinle, ailenle, aile bireylerinin sağlığıyla, finansal konularınla ya da gayrimenkul konularınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Kendi sağlığınla ilgili de birtakım girişimlerin ve görüşmelerin olabilir. İşinle, bankalarla ya da ödemelerle ilgili birtakım görüşmeler de yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili birtakım gündemlerin ya da iç dünyanda bazı sorgulamaların, düşüncelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında ticari işlerinle, ticari görüşmelerinle veyahut özel hayatınla ilgili sürpriz haberler alabilirsin, ani görüşmeler yapabilirsin. Beklenmedik karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Aşk hayatınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin de olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinle ilişkilerin ve gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Ailenle bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın