Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 1 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
31.08.2023 - 19:42

1 Eylül Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 1 Eylül Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Sabah saatlerinde duygusal hassasiyetlerin olabilir, enerji düşüklüğü yaşayabilirsin; fakat sezgilerin ve yaratıcılığın yüksek olacaktır. Aynı zamanda kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise enerjin yükseliyor ve bireysel ihtiyaçların, beden sağlığın, dış görünüşün senin için önem kazanıyor. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinde çatışmalar yaşama ihtimalin söz konusu olabilir. Fevri kararlar almamak, sakin ve mantıklı davranmak fayda sağlar. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün sabah saatlerinde bir arkadaşınla veya sosyal çevrenden biriyle ilgili duygusal hassasiyetlerin olabilir. Arkadaşından yardım ve destek alabilir ya da sen destek verebilirsin. Aynı zamanda uzakta yaşayan ya da uzun zamandır görüşmediğin bazı tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Günün ikinci yarısında ise, daha içe dönük olabileceğin etkiler söz konusu. Günlük koşturmaca, işlerin fazlalığı olabilir ve bir miktar gergin, tepkisel olabilirsin. Sakarlıklara ve baş ağrılarına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün sabah saatlerinde duygusal etkiler hakim olacaktır. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgilenmek, çevrendeki insanlarla yardımlaşmak ve yaratıcılık gerektiren işler için değerlendirebilirsin. Aynı zamanda sağlıkla ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler de olabilir. Günün ikinci yarısında ise, sosyal hayatın hareketlenebilir. Sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, dostlarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Fakat partnerinle, çocuklarınla ya da arkadaşlarınla iletişiminde fevri çıkışlara, tepkisel yaklaşımlara dikkat etmen fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret ve hukuki konularla ilgili bazı karışıklıklar gündeme gelebilir. Aynı zamanda uzaktaki bazı tanıdıklarınla görüşmeler yapabilir, yardımlaşabilirsin. Duygusal hassasiyetler gösterebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Günün ikinci yarısında ise, işin, kariyerin öne çıkıyor senin için. Aile bireyleriyle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili iletişimin hızlanacaktır. Fevri çıkışlarda bulunmamaya ve çatışmalara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün, güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Aynı zamanda sağlık konuları ile ilgili ya da finansal konularla ilgili bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Duygusal, hassas ve bir miktar karışık hissedebileceğin bir zaman dilimi olabilir. Günün ikinci yarısında ise, seyahat, hukuki konular, eğitim, yayıncılık ile ilgili konular ve uzakta yaşayan tanıdıklarınla iletişimin öne çıkıyor. Fakat iletişimde agresyon, çatışma ve tepkisel yaklaşımlar, fevri çıkışlar gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün sabah saatlerinde eşinle, partnerinle ya da çocuklarınla ilişkinde duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. İkili ilişkilerinle ilgili kafa karışıklıkları, kararsızlıklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda partnerinle bir araya gelebilir, duygusal ve romantik zaman geçirebilirsin. Günün ikinci yarısında ise, sağlık konuları ve finansal konular senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde sakarlıklara, sağlığınla ilgili hassasiyetlere, baş ağrılarına ve para çıkışlarına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sabah saatlerinde güne uykulu ve yoğun rüyalarla başlaman mümkün. Yaratıcılığının ve duygusallığının yüksek olabileceği bir zaman dilimi. Aynı zamanda evinle ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aile içindeki güçlü kişilerle haberleşebilir, görüşebilirsin. Günün ikinci yarısında ise, ikili ilişkiler, evlilik, iş birlikleri ve diğer insanlar senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde, eşinle, partnerinle ya da diğer insanlarla iletişimin, görüşmelerin hızlanabilir. Fakat tepkisel ve gergin olabilirsin. Aynı zamanda telaşa, aceleciliğe ve fevri davranışlara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabah saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla ilgili duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Aynı zamanda partnerinle iletişimin yoğun olabilir ya da çocuklarının eğitimi ve sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Yakın çevrenden güçlü biriyle görüşme yapman mümkün. Günün ikinci yarısında ise, günlük işlerin, sağlık konuları ve evcil hayvanların senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde ise, sağlığınla ilgili hassasiyetlerin ya da günlük işlerinle ilgili koşturmacan olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sabah saatlerinde evinle, ailenle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Ailenle parasal konularla ilgili ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aile içi ilişkilerde kafa karışıklıkları olabilir. Günün ikinci yarısında ise, aşk hayatı, eğlence hayatı ve çocuklar senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde, partnerinle ya da arkadaşlarınla görüşmelerin, iletişimin aktif olabilir fakat agresifliğe, tepkisel davranışlara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün sabah saatlerinde eğitim, iletişim, ulaşım ve yakın çevrenle ilgili birtakım gündemler, görüşmeler ve belki belirsizlikler, kafa karışıklıkları olabilir. Unutkanlıklara, dalgınlıklara da müsait etkiler var. Günün ikinci yarısında ise, ev, aile ve gayrimenkul konuları senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle, eşinle, partnerinle ilişkide gerginlikler, agresyon ve tepkisel yaklaşımlar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sabah saatlerinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla ya da maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Ruhsal konular ve yaratıcılık gerektiren işler için uygun bir zaman dilimi olacak fakat duygusal hassasiyetlerin de yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında ise yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin artıyor. Kardeşlerinle, dostlarınla ya da uzun zamandır görüşmediğin, uzaktaki tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin fakat fevri çıkışlara ve iletişim kazalarına dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda seyahatle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sabah saatlerinde duygusal hassasiyetlerin, kararsızlıkların ve dalgınlıkların olabilir. Sağlığınla ilgili bazı hassasiyetler gündeme gelebilir. Aynı zamanda sosyal çevrenden güçlü kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Günün ikinci yarısında ise, maddi konular ve sağlık konuları senin için öne çıkıyor. Fakat gereksiz harcamalara, parayla, miras, nafaka konuları ile ilgili gerginliklere, sakarlıklara, aceleciliğe ve sağlığına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın