Görüş Bildir
Haberler
29 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

29 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
30.03.2017 - 13:40

Ay bugün Boğa burcunda ve Merkür-Satürn üçgen açısı meydana geliyor. Hem kararlı hem de sabırlıyız.

Bakalım yıldızlar 29 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Merkür, Satürnle üçgen açı meydana getirirken senin burcunda yer alıyor. Duygularını daha iyi anlayabilir ve girdiğin diyaloglarda kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. Konsantrasyonun tam ve bugünlerde yer aldığın ekip çalışmalarında yıldızın parlayabilir Sevgili Koç!

Boğa Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcuna geçiyor ve seni kendine vakit ayırmaya çağırıyor Sevgili Boğa! Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken kendini ifade etmek ve verimli tartışmalar yapmak için iyi bir zamandasın. Kararlı bir duruş gösterirsen etrafındaki meseleler sandığından daha hızlı çözülecek. Ailenle vakit geçirmeye ve kafa dağıtmaya ihtiyaç duyabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken arkadaşlarınla olan iletişimini yoğunlaştırıyor Sevgili İkizler! Verimli sohbetler ve uzlaşmalar için doğru bir zamandasın. Uzun zamandır gözden geçirdiğin konular hakkında taşlar yerine oturacak diyebiliriz. Bugün dikkatsizliğe ve dalgınlığa karşı dikkatli olmalısın.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Boğa burcunda ve seni pek bir sosyal yapacak. Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken bahtın açılıyor adeta  Aslında bu konuda sıkı çalışmanın payı çok büyük. Yaratıcılığın hat safhada ve yarım kalan işlerini halletmeye hazırsın. Bugün resmen senin günün diyebiliriz Sevgili Yengeç!

Aslan Burcu Günlük Yorum

Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken sen de büyük değişimlerin başlangıcını yaşıyorsun. Bakış açın ve düşüncelerin öyle güzel şekil alıyor ki özeniyoruz Sevgili Aslan! Yaşanan problemler yüzünden nasıl geçtiğini anlamadığın günler geride kalmak üzere. Sonunda yaşadığın andan keyif aldığını hissedebileceksin. Artan sorumlulukların karşısında pes etmeyeceğinden eminiz.

Başak Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Boğa burcunda ve maneviyat aklını kurcalıyor. Bugün senin için önem taşıyan işlerin ertelenmesine izin vermemeli ve elini taşın altına koymalısın Sevgili Başak! Her şeyi tek tek düşünüp hazırlıklı olman yeterli. Önemli konuları konuşmak ve uzlaşmak için doğru bir zamandasın. Tutarlı bir duruş sergileyeceğinden eminiz.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Geçtiğimiz günlerde seni zihnen zorlayan meseleler yavaş yavaş çözüme kavuşuyor. Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken kendini kolaylıkla ifade edebilir ve bugünü sandığından daha verimli hale getirebilirsin Sevgili Terazi! Potansiyelini ortaya çıkarmak için doğru bir zamandasın. Soğukkanlılığını korumaya devam edersen aşamayacağın mevzu yok bizce.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Sürekli düşündüğün şeyleri kağıda dökmek ve tek tek halletmek sana iyi gelebilir. Ay Boğa burcunda ve hayatındaki bazı ilişkiler aklını meşgul ediyor. Bize sorarsan değer verdiğin insanlar için bazı sınırlarını esnetebilirsin Sevgili Akrep! Tabii onlar da üstlerini düşeni yaparsa uzlaşmak mümkün. Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken kendini daha rahat ifade edebildiğini hissedeceksin.

Yay Burcu Günlük Yorum

Bugünlerde ailenle ilgili meseleler gündeme geldiğinde bazı sorumluluklar alman gerekebilir. Ay Boğa burcuna geçiyor ve organize olup işlerini halletmek için harika bir gün. Yaratıcılığın ve iş bitiriciliğin ön plana çıkıyor Sevgili Yay! Yaşama sevincin tazelenecek desek abartmış olmayız bizce.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay Boğa burcunda ve sana güzel, olumlu bir enerji gönderiyor. Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken kendini daha iyi ifade edebilecek ve bazı meseleleri çözüme kavuşturabileceksin. Yeni bir aşk ya da yaşadığın aşkta yeni bir sayfa ufukta Sevgili Oğlak! Geçtiğimiz günlerde hissettiğin karamsarlıktan sonunda kurtuluyorsun.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay Boğa burcuna geçerken seni de evcimen hale getiriyor. Maddi konularda adım atmadan önce detaylı bir plan yapman gerekebilir. Merkür-Satürn üçgen açısı meydana gelirken sosyal alanda keyifli vakit geçirecek ve kendini çok iyi ifade edebileceksin Sevgili Kova! Sabrın ve konsantrasyonun hat safhada.

Balık Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Boğa burcuna geçerken senin de iletişim evini aydınlatıyor. Açılan şansın sayesinde kendini özel hissedebilir, daha doğrusu ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsin Sevgili Balık! Kariyerin ve gelecek planların hakkında bazı meseleler çözüme kavuşacak gibi görünüyor. Aceleci davranmayıp kararlı duruşunu ortaya koyarsan atamayacağın adım yok. Sevdiğin alanlara yönelerek iç huzurunu sağlıyorsun ve bize de seni tebrik etmek düşüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın