Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumları 25 Ekim Pazartesi: Uzman Astrolog Zeynep Turan Yorumladı: İyi ki Doğdun Akrep Burcu!

Günlük Burç Yorumları 25 Ekim Pazartesi: Uzman Astrolog Zeynep Turan Yorumladı: İyi ki Doğdun Akrep Burcu!

Astroloji ve astronomik hareketlerin kişinin ruh hali üzerindeki etkisine inananlar, günlük, haftalık ve aylık burç yorumları hakkında araştırma yapıyor. Burcunu yeni günde, haftada ve ayda nelerin beklediğini merak edenler, bugün burcum ne diyor sorusunun yanıtını arıyor. Peki, burcum bugün ne diyor? İşte Uzman Astrolog Zeynep Turan yorumuyla 25 Ekim 2021 Pazartesi günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astroloji konusunda herkesin tek bildiği isim olan Zeynep Turan 25 Ekim 2021 Pazartesi günü için günlük burç yorumları yayınlandı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Twitburc' olarak da bilinen ve tanınan Zeynep Turan, Ekim ayı ile birlikte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları için yorumlarını yayımlandı. Peki; burç yorumlarınızda bugün neler var? Sağlık, aşk, iş, kariyer, aile gibi konularda neler olacak? 25 Ekim 2021 Pazartesi günü için günlük burç yorumları

Koç: Her ne kadar hafta sonunu dinlenmeye ayırmış olsan da bunu pek başarabilmiş gibi gözükmüyor. Kendini geliştirmek için yeni konulara eğilim göstermek isteyebilirsin.

Boğa: Ayın son günlerine yaklaştığımız bugünlerde harcamalarını kontrol etmek isteyebilirsin. Yaşam alanında yapacağın ufak dokunuşlar, evinin havasını değiştirecek.

İkizler: Değişken ruh halini dışarıya yansıtmamak için kendi kendinle kalmayı tercih edebilirsin. Evde geçirdiğin süre boyunca sosyal medyada fazlaca vakit geçirebilirsin.

Yengeç: Başkalarını düşünmek yerine kendini artık daha çok düşünmeye başlıyorsun. Hayatını merkezine aldığında, sonucun seni daha fazla mutlu edeceğine şahitlik edeceksin.

Aslan: Çevrende bazı arkadaşlarının sana karşı tavırlarının değiştirdiğini görmen seni çeşitli sorgulamalara itebilir. Nedenini öğrenmek ve varsa hatanı telafi etmek isteyeceksin.

Başak: Büyük resme bakarken aslında ufak detayların gözünden kaçtığını fark edeceksin. Kendi işinin sahibi bir Başak burcuysan iş yerinde, kontrolün dışında gelişen olaylar seni sinirlendirebilir.

Terazi: Yaşam alanında değişikliğe gitmek istiyorsun. Değişim rüzgarları evinde eserken, evde fazlalık olduğunu düşündüğün eşyaları bir yardım kuruluşuna bağışlayabilirsin.

Akrep: Giyim konusunda tarzın ile ilgili değişiklikler yapmak istiyorsun. Kendinde kültürel anlamda eksik hissettiğin konuları saptayıp, o alanların üzerine daha çok yoğunlaşabilirsin.

Yay: Kendine daha fazla odaklanmak istiyorsun. Akşamüzeri yakın arkadaşlarından gelen bir telefon ile beklemediğin bir organizasyona dahil olabilirsin.

Oğlak: Duygusal olarak karar verdiğin konularda yanıldığını öğreniyorsun. Yüzleşmeler, yaşamının önemli kararlarını yeniden sorgulatabilir.

Kova: Hedeflerine ilerlemekten geri adım atmıyorsun. Bu yüzden de karşına gelen sorunlarla mücadele ederken, hırsından güç almayı ve sorunların önüne geçmeyi başarıyorsun.

Balık: Aklındaki soru işaretlerini gidermek için kendine sorman gereken sorular olabilir. Gün içerisinde göreceğin bir eşya seni geçmişe götürecek.

İyi ki Doğdun Akrep Burcu!

İyi ki Doğdun Akrep Burcu!

Güneş astrolojide vizyonu, toplumdaki imajı, fiziksel görünümü ve algıyı yönetir. Bugün itibariyle mevsim artık sonbahar demişken, yeryüzü derinlik kazanacak. Güneş-Akrep döngüsü, sezgileri harekete geçirirken bir ajan gibi birçok şeyi ortaya çıkaracak. Güven kazanmayı temsil edecek. Bazı şeyleri oturtmak, sindirmek zor olabilir ama 'gerçekler bir gün ortaya çıkar' sözünün hakkını verdirecek. Yoğun, derinlikli, içten ve çalkantılı konular, bu yıl bitmeden toplum önüne çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın