Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumları: 11 Aralık Cumartesi Burç Yorumları Neler?

Günlük Burç Yorumları: 11 Aralık Cumartesi Burç Yorumları Neler?

Hafta sonunun ilk saatlerinde günlük burç yorumları araştırılıyor. Astroloji meraklıları, aşk, sağlık, para ve kariyer gibi konularda burç yorumlarını öğrenmek istiyor. Astrolog Murat İpek, 11 Aralık 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumlarını paylaştı. Peki, burçları bugün neler bekliyor? İşte hafta sonu 11 Aralık günlük burç yorumları

Kaynak: NTV

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Aşk ve para gümbür gümbür’ diyen astrolog Murat İpek; “Hem

para hem de aşkta oldukça hareketli bir günden geçecek olabilirsiniz. Hadi

hayırlısı.” ifadelerini kullandı.

İşte hafta sonu günlük burç yorumları...

11 Aralık Günlük Burç Yorumları

11 Aralık Günlük Burç Yorumları

KOÇ: İşi ya da ne yapmanız gerektiğini düşünmeyin bugün. Hakkınızda biraz hayal kurun, biraz uçun bakalım. Bu size iyi gelecek.

BOĞA: Hayırseverlik iyidir ama önce ailenize ve yakın arkadaşlarınıza karşı sorumluluğunuzu yerine getirin. Cimriliğin alemi yok.

İKİZLER: Bugün başkalarının sizin nerede durduğunuzu bilmesini sağlayın. Herkesin yerini ve konumunu bilmesi sizi daha rahat ettirecektir.

YENGEÇ: Akranlarınızla sosyalleşmek hayatınızda olumlu değişikliklere yol açacaktır. Şimdiden yeni yıl için toplantılar ve tarihler ayarlayın. Enerjinizi yenileyin.

ASLAN: Eğer işlerin düzgün ve zamanında yapılmasını istiyorsanız, meseleleri kendi elinize almanız ve planlarınızı takip etmeniz gerekecek.

BAŞAK: Duygularınızı saklamayın veya oyun oynamayın. İşleri açığa çıkarın. Bugün aynı zamanda harcamalarınıza da dikkat edin derim.

TERAZİ: Hayatınızı finansal, duygusal ve fiziksel olarak dengelemek için neler yapabileceğinize odaklanın. Aşk meselesine pek girmeyin derim.

AKREP: Tamam değişim, değişiklikler elbette çok iyidir. Ama olağan dışı değişiklikler yapmaya da kalkışmazsanız, bugünü daha iyi geçirirsiniz.

YAY: Yardım etmek iyi güzel de, siz de vakıf değilsiniz nihayetinde. Bugün eğer gardınızı almazsanız birileri sizden bir şeyleri fazla fazla almaya kalkabilir.

OĞLAK: Bugün iletişim çok büyük bir rol oynayacak. Sevgilinize zaman ayırın veya sosyal etkinliklere katılın.

KOVA: Size iyi tavsiyelerde bulunabilecek biriyle yan yana olmanız size çok iyi gelebilir. Ayrıca sağlığınıza dikkat edin derim.

BALIK: İlişkilerinizi ele alın ve size katkısı bulunan insanlarla takılıp takılmadığınızı veya kendinizi kullanılmış hissetmeye başlayıp başlamadığınızı idrak edin.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjall

okuduğum en uyduruk burç yorumu...