Görüş Bildir
Haberler
Gündelik Hayattaki Ufak Üzüntüler ve Minik Hayal Kırıklıkları Üzerine 21 Örnek

etiket Gündelik Hayattaki Ufak Üzüntüler ve Minik Hayal Kırıklıkları Üzerine 21 Örnek

Borgen
15.07.2016 - 16:49

İlla her daim büyük dertlerle boğuşmak, dev hayal kırıklıklarıyla yoğrulmak gerekmiyor canımızın sıkılması için. Bazen gündelik hayat içerisinde dışarıdan önemsiz gibi görünen kimi detaylar kimisinin canını haddinden fazla sıkabiliyor. 'Hayat beni neden yoruyorsun' dedirten, kendi küçük ama yarattığı etki çapını aşan durumlardan bazılarına göz atalım. Bakalım sizi de üzen, ufaktan da olsa kalbinizi kıranlar var mı aralarında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sinemada kendi yerine değil de nasıl olsa boş diyerek daha iyi yerdeki başka bir koltuğa oturman ama film başlamak üzereyken sahibinin gelip "Pardon, biletiniz kaç numara acaba?" demesi.

2. Dışarıdaki zalım soğuktan gelip de ısınmak için büyük bir şevkle kalorifer peteğine ellerini yapıştırman ama yanmayan kaloriferden aldığın o buz gibi cevap.

3. Yemeğin yanında içtiğin meşrubatının son lokmaya göre özenle ayarladığın son yudumunu sevgilinin ya da arkadaşının bir anda kafaya dikmesi.

4. Metrodaki tek boş koltuğa adeta güdümlü bir füze gibi hızlı adımlarla ilerlerken, hiç beklenmedik şekilde daha yakın birinin ortaya çıkıp koltuğa senden önce kurulması.

5. Turnikede o lanet sesi duyup akbilin boş olduğunu anladığında, cebindeki en ufak banknot 100 TL olduğu için hepsini akbile gömmek zorunda kalman.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Banyodan çıktıktan hemen sonra büyük tuvaletinin gelmesi.

7. Hava aydınlıkken girdiğin sinemadan çıktığında havanın çoktan kararmış olması.

8. Hız kesmeden süratli bir giriş yapma planı yaptığın binadaki fotoselli kapının son ana kadar seni görmemekte ısrar etmesi ve o tereddütlü duraksamayı yapmaya mecbur kalman.

9. Kafede sigarayı koyduğun küllük ıslak olduğu için tek nefes aldığın sigaranın ziyan olması.

10. Sıranın sana gelmesi için beklerken bir süre geçtikten sonra aslında numaratörden sıra numarası alman gerektiğini fark etmen ve bu sebeple bir sürü insanın gerisine düşmüş olman.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Diş macununun sen daha ağzına götürmeye fırsat bulamadan fırçanın üstünden kayarak lavaboya düşmesi.

12. Eve girerken üst kilitli değildi diye düşünüp önce alt kilidi açman ama kapının açılmaması üzerine üst kilidi de açıp tekrar aşağıya dönmen ve gereksiz yere vakit kaybetmen.

13. Başkalarıyla birlikte asansördeyken gideceğin kat yerine bulunduğun katın düğmesine basıp beklemen ve bir süre sonra asansör hala hareketlenmeyince yaptığın şeyi fark etmen.

14. Sana yol sormuş kişiyi az ileride başkasına yol sorarken görmen.

15. Daha 1 ay geçmeden sıkılıp bıraktığın spor salonuna 1 senelik adiatı peşin vermiş olduğunu hatırlaman.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Daha kısa diye girdiğin bakamatik kuyuruğundaki adamın; para yatırma, çekme, eft, bakiye sorma, fatura ödeme gibi yirmi sekiz işlem yapması.

17. Tedbirli davranıp montunla çıktığın gün yazın artık geldiğini herkesin giydiği incecik kıyafetlerden anlaman ve insanların "Bu havada bu kılıkta geziyor, deli mi ne" diye düşünmeleri ihtimali.

18. İnternetten fotoğraflarına bakarak rezervasyon yaptırdığın otelin kapısından içeri girdiğinde karşılaştığın o sefil manzara.

19. Duşa yatmadan mı gireyim sabah kalkınca mı tereddütünü yaşayıp sabahtan yana tercih yaptığında, o an tatlı gelen yatağın alarmı normalde 20 dakika erkene kurunca bir anda zehir olması.

20. Restoran tuvaletindeki fotoselli musluğun elini yıkarken on kere kesilip tekrar akarak seni maymun etmesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Hesabı ortak ödemeyi düşünürken bir anda garsonun getirip önüne bıraktığı adisyona kayıtsız kalamaman ve planının suya düşmesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
137
48
17
11
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın