Görüş Bildir
Haberler
Gün Boyu Kalıcı Makyaj Yapmanın 3 Nedeni

Gün Boyu Kalıcı Makyaj Yapmanın 3 Nedeni

Makyaj.com
16.11.2015 - 10:01

Günün ortasında akan göz makyajını kim ister? Eminiz kimse akan, bozulan makyajla zaman kaybetmek istemez. Bazen yaptığımız ufak hatalar veya atladığımız adımlar, makyajın cildimizde uzun süre kalmamasına neden olur. Zaman zaman umursamadığımız bu küçük hatalar büyük sorunlara yol açabilir. İşte 3 nedende niye gün boyu kalıcı makyaj yapmamamızın nedenlerini senin için araştırdık. Bize katılıyor musun?

Gün boyu göz kamaştır

Uzun ve yorucu iş/okul gününde bütün gözlerin senin üzerinde olmasını kim istemez? Doğru ürün kullanarak, günün en dikkat çekici kızı sen olabilirsin. İster dans et, istersen koş, kalıcı makyaj uyguladığın zaman makyajın gün boyunca bozulmayacaktır. Kendine güveninin yüksek olduğu günlerde, karşına çıkacak bütün problemleri daha rahat çözeceğine emin olabilirsin.

Sürekli makyajını tazelemeye gerek yok

Arkadaşlarınla keyifli zaman geçirirken, sürekli tuvalete gidip makyajını kontrol etmenin ne kadar can sıkıcı olduğunu iyi biliriz. Bu sebeple sana tavsiyemiz, makyaj yaparken bilinçli ürünler kullanmandan yana. Tabii iş sadece makyaj ürünlerinde bitmiyor. Sağlıklı bir cilt, makyajı uzun süre taşıyabilir. Eğer problemli, çabuk yağlanan veya tam tersi kuru bir cilde sahipsen makyajın cildinde uzun süre kalmayacaktır. Bu yüzden, cilt bakımına dikkat etmeli, her akşam makyajını mutlaka temizlemelisin. Çünkü biliyorsunki ruj sürmek çizgi filmlerdeki gibi kolay değil. Bu işlemi günde 4-5 kere tekrarlayacak enerjimiz olmayabilir.

Okulda veya işyerinde bütün bakışları üzerinde topla

Uzun süredir hoşlandığın çocuğun, seni göz kalemin akmış bir şekilde görmesini istemezsin, değil mi? Okulda veya işyerinde bütün dikkatleri toplamak, saatler geçse de makyajınla ışıldamak istiyorsan, gün boyu kalıcı makyaj sırlarımıza göz atmanı tavsiye ediyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
45
27
12
12
9
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın