Görüş Bildir
Haberler
Gümrük Muhafaza Memuru Kura Çekim Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Gümrük Muhafaza Memuru Kura Çekim Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Ticaret Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde sözleşmeli muayene memuru ve sözleşmeli gümrük muhafaza memuru alımlarını tamamlamıştı. Bakanlığın gümrük muhafaza alımı sonrasında gerçekleştirilen kura çekimi ise bugün yapıldı. Heyecanla beklenen gümrük muhafaza memuru alım sonuçları erişime açıldı. Peki, gümrük muhafaza kura çekim sonuçları nasıl sorgulanır? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gümrüklerin güvenliğinde sorumlu memur alımı Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirildi. Sözleşmeli gümrük muhafaza alımı için yapılan kura sonuçları bakanlığın sitesinden paylaşıldı.

Gümrük Muhafaza Memur Kura sonuçları

Gümrük Muhafaza Memur Kura sonuçları

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alımı kapsamında, 23-27 Ağustos'ta yapılan sözlü sınavı kazanan ve atanmaya hak kazanan sözleşmeli muayene memuru adayları ile 11-27 Ekim'de yapılan sözlü sınavı kazanan ve atanmaya hak kazanan sözleşmeli gümrük muhafaza memuru adaylarının görev yapacağı yerlerin tespitine ilişkin kura çekimi yapıldı.

Atama onayları bilahare duyurulacak olup adaylar atama onaylarının Bakanlığın web sayfasından yayımlanmasına müteakip tebligatları beklemeksizin kimlik belgeleri ile görev yerlerine gidip başlayış yapabilecektir.

Gümrük Muhafaza Memuru Kura Sonuçları İçin Tıklayınız…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın