Gülşen'in Sahne Kıyafetini Eleştiren Bir Kız Annesi Işın Karaca'ya Billur Kalkavan'dan Olay Yaratan Yorum
Gülşen'in sahne kıyafetine eleştirenler kervanına Işın Karaca da katılmış, yaptığı yorumlarla gündem olmuştu. Magazin tarihinin kirli çamaşırlarını sahip olduğu inanılmaz arşivle bir bir ortaya döken Şokopop bugün Işın Karaca'yla ilgili bir paylaşım yaptı, ortalık karıştı!
Ünlü şarkıcı Gülşen'in sahne kıyafetleri son dönemlerde ünlü ünsüz herkesin dilinde bildiğiniz gibi.
İzzet Yıldızhan'ından Seher Dilovan'ına, Orhan Gencebay'ından, Erol Köse'sine kadar birçok ismin tepkisine de maruz kalıyor.
Bu furyaya Işın Karaca da katılmış hatta Gülşen'in kıyafetini 'bir kız annesi' olduğunu belirterek eleştirmişti.
'Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım iyi çalışmalar.' demişti.
Magazin tarihinin kirli çamaşırlarını sahip olduğu inanılmaz arşivle bir bir ortaya döken Şokopop, bugün Işın Karaca'yla ilgili yaptığı paylaşımla ortalığı karıştırdı.
'Sezen Aksu’nun uçuk vokalisti Işın Karaca, Rod Stewart’ın da şarkıda dediği gibi sarışınken belli ki daha çok eğleniyordu🚬 💛 #blondeshavemorefun (1998)'
Şokopop'un bu paylaşımına yorumlar gecikmedi tabii, ilk ateş lafını asla esirgemeyen Billur Kalkavan'dan geldi!
👇
👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!



Yorum Yazın