Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Senin İhtiyacın Ne?

Güldüğün Tweetlere Göre Senin İhtiyacın Ne?

Effy
06.01.2024 - 13:01

Güldüğün tweetlere göre sen neyin eksikliğini duyuyorsun?

Hadi teste 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk tweet gelsin...

1. İlk tweet gelsin...

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 👇

11. 👇

12. 👇

12. 👇

13. 👇

13. 👇

14. 👇

14. 👇

15. Ve son olarak...

15. Ve son olarak...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir tatil seni paklar!

Bir tatil seni paklar!

Senin ihtiyacın bir kafa tatili!

Tatilsizlik senin ayarlarını bozmuş, hayatta hiçbir şeyden zevk almıyorsun. Hep iş, güç derken resmen gülmeyi unutmuşsun! Bu yüzden ne çevrendekiler ne de sosyal medya seni güldürebiliyor. Güldürmeyi bırak, ufacık bir tebessüm görmek bile zor. İyice huysuzlaşmışsın; çevrendekilerin de enerjisini emiyorsun. Daha gençsin, .çıtırsın. Bir silkelen kendine gel! Bunun için bir hafta olur, 3-4 gün olur; ufak bir kaçamak yap. Senin kafayı resetlemen şart!

Sana yeni bir sen gerek!

Sana yeni bir sen lazım.

Malum ülke gündemi, hayat koşuşturmacaları derken benliğini kaybettin. Neye güleceğini neye gülmeyeceğini bilemiyorsun çünkü kafan adeta çorba olmuş! Ne okuduğun şeyi anlıyor ne de izlediğin bir film, diziden zevk alıyorsun. Senin acilen küllerinden yeniden doğup, kim olduğunu hatırlaman gerek! Sağlıklı beslenme olur, ufak tefek egzersizler olur... Yeter ki bir şeyler yap! Bu gidişat, hiç iyi gidişat değil çünkü. Kim olduğunu hatırlaman lazım; senin ihtiyacın olan bu!

Aşk aşk aşk!

Senin ihtiyacını duyduğun şey aşkın ta kendisi!

Sevmek ve sevilmek senin için yemek, su gibi bir temel ihtiyaç. Hep sevgiyi veren kısımsın, maalesef hiç alamıyorsun. Bu da bünyede ters tepki yaratmıyor değil. Flörtlerinden hiç hayır gelmedi. Ha sevgilim var diyorsan, seni biraz ihmal etmiş demek de olabilir. Bu yüzden en iyisi karşı tarafa kim olduğunu hatırlat çünkü sen verdiğin sevginin katbekatını hak ediyorsun! Hem aşk sana iyi gelecek, yaralarını saracak ve daha da çok gülümseyeceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
16
10
9
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Valensi.yan

Twitler komik değil diye neden ben gülmeyi unutmuş oluyorum?

Aylin Kayhan

Aşk aşk aşk...

Onur

Bir tatil seni paklar! YAZ GELSİN ONDAN SONRA YAPARIM 🏖️ Senin ihtiyacın bir kafa tatili! Tatilsizlik senin ayarlarını bozmuş, hayatta hiçbir şeyden zevk al... Devamını Gör