Görüş Bildir
Haberler
GTA: San Andreas Oynayan Herkesin Anında Hatırlayacağı Birbirinden İkonik 8 An

GTA: San Andreas Oynayan Herkesin Anında Hatırlayacağı Birbirinden İkonik 8 An

Her yönüyle zamanının pek ötesinde olan GTA: San Andreas milyonlarca oyuncunun gönlünde pek özel bir yere sahip. Birbirinden ikonik karakterleri ve unutması imkansız görevleriyle kendisini sevdiren yapım GTA serisinin en sevilen halkalarından biri.

Oyunu oynayan herkesin hatırlayacağı unutulmaz anları bu listemizde derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jefferson Motel baskını...

1. Jefferson Motel baskını...

Reuniting the Families görevinde Grove Street temsilcileri diğer bölgelerin aileleriyle buluşur ve Jefferson Motel'de görüşme planlar. CJ, Big Smoke, Sweet ve Ryder'ın katıldığı görüşme Los Santos Polis Departmanı tarafından baskına uğrayınca şehri birbirine katan bir kaos başlar. 

Bir reklam panelinin içinden uçarak bitirdiğimiz görev kesinlikle asla unutmayacağımız GTA: San Andreas anları arasında yer alıyor.

2. Memur Tenpenny'den intikam aldığımız o an...

2. Memur Tenpenny'den intikam aldığımız o an...

CJ'in Los Santos'a dönüşünden sonra hayatında yaşanan tüm kötü şeylerin sebebi elbette Memur Tenpenny'dir. Oyunun ana kötüsü olan yozlaşmış polis hem Grove Street hem de Carl Johnson için hayatı dar etmiştir. Sesini duymaktan adeta yorulduğumuz Tenpenny'nin cezasını verdiğimiz o an GTA: San Andreas'a dair asla unutmayacağımız anlardan biri olmuştur.

3. Big Smoke ile son yüzleşme...

3. Big Smoke ile son yüzleşme...

Oyunun şişman kötüsü Big Smoke ile son yüzleşme ise kesinlikle GTA: San Andreas'ın en destansı anları arasında yer alıyor. End of the Line görevinde kendisiyle yüzleşmek hiçbir oyuncunun unutmayacağı bir an olmuş ve Grove Street'in onurunu koruduğumuz an hepimizin hatıralarında yer etmiştir.

4. Klasik araçlarla hidrolik yarışması...

4. Klasik araçlarla hidrolik yarışması...

Savanna model aracımızı modifiye ettikten sonra hidrolik yarışmasına katıldığımız o görevi asla unutmayacağız. Quick time event mekaniği ilk kez tanıştığımız görevi yukarıdaki videoda bir kez daha izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aera 69 operasyonu...

5. Aera 69 operasyonu...

GTA: San Andreas'ın en keyifli yönlerinden biri olan jetpack sadece ROCKETMAN şifresiyle elde edebileceğiniz bir ekipman değil. Oyunun ilerleyen noktalarında CJ askeri bölge Area 69'a gidiyor ve Truth'un büyük bir hayranlıkla tarif ettiği jetpack prototipini çalıyor. Sırtımıza takarak gizli bölgeden uçarak kaçmak ise asla unutmayacağımız anlardan biri olarak hatıralarımızda yer ediyor.

6. Ryder ile hırsızlık yapmak...

6. Ryder ile hırsızlık yapmak...

Gecenin geç bir vaktinde Ryder'ı yanımıza alıp atıldığımız hırsızlık görevini unutmak mümkün mü? Grove Street'in silah yetersizliğini gidermek için yaptığımız görevde CJ emekli bir askerin evine giriyor ve evin çeşitli yerlerindeki mühimmat kasalarını kaçırıyor. Sessizlik eşiğini aşmamak için gergin bir şekilde tamamladığımız görev GTA'nın en ikonik anları arasında yer alıyor.

7. Gemi baskını görevi...

7. Gemi baskını görevi...

CJ, bir getto çocuğundan adeta özel hareket askerine dönüştüğü The Da Nang Thang görevinde bir yük gemisine baskın yapıyor. Helikopterle kurşun yağmuruna tutulan gemiye daha sonra tek başına sızan CJ hapsedilen insanları kurtardıktan sonra aksiyon filmlerini aratmayan bir sonla gemiden ayrılıyor.

8. Ünlü tren görevi...

8. Ünlü tren görevi...

GTA: San Andreas'ın en ikonik görevlerinden biri olan tren takibi görevinde CJ ile Big Smoke bir motora atlar ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkar. Trenin üzerinde adeta terör estiren rakip çete üyelerini motorla takip ettiğimiz Wrong Side of the Tracks macerası bizim için en unutulmaz görevlerinden biri olmuştur. Sonunda bu görevi başarıyla tamamlamak ise her GTA: San Andreas oyuncusunun tatması gereken bir histir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
10
6
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Boğa

🥹🥹🥹🥹❤️❤️

Orkun Elbir

San Andreas,milletin dediği kadar örnek olarak tam maziye bakan bir oyun ben tatil için otelde çocukların oyunu oynadığını gördüğümde oyunu tattıktan sonrada... Devamını Gör