Görüş Bildir
Haberler
Grinin 50 Tonu: Makyajda Füme Devrimi

Grinin 50 Tonu: Makyajda Füme Devrimi

Makyaj.com
15.04.2015 - 16:22 Son Güncelleme: 15.04.2015 - 16:24

'Grinin Elli Tonu' gişe başarısıyla ses getire dursun, biz beyazperdeden aldığımız ilhamı makyajımıza taşımaya çoktan başladık bile! Bahar stilimize cazibe katmak için grinin tonlarından daha iyisini düşünemiyoruz bile!

Kimler kendini grinin 50 tonu ile en sofistike stiline taşımak istiyor?

Gözler gri ile boyut kazanıyor!

Gözler, gri ve tonlarını makyaja adapte etmek için en ideal yer! Üstelik doğumgünleri, gece davetleri gibi makyajda abartıya kaçabileceğimiz zamanlarda metalik tonlarından, yoğun buğulu göz makyajlarına kadar elimizde bir çok seçenek var. Işıltılı griler ise makyajımıza gösteriş katmamıza yardımcı olmak için hazırlar! Tek yapman gereken ten makyajını olabildiğince minimal tutmak!

Günlük makyaj söz konusu olduğunda, ışıltılı gri farını yalnızca gözlerinin iç kısımlarına uygulamayı dene, böylece yorgun bakışlarını da saniyeler içinde canlandıracaksın. Açık fümelerle de gün içinde oldukça havalı makyaj stilleri elde edebilirsin!

Tırnaklarda grilendi!

Gri yalnızca göz makyajları için trend değil, tırnaklarda grilere bürünerek bu akıma katılabilir. Daha nude bir etki için açık ve kremsi tonlara yönelmeyi dene. Bu tonlar günlük bir manikür için ideal birer tercih olacak.

Tırnaklarına daha modern bir stil katmak için mat grileri dene. Daha gösterişli bir manikür istiyorsan metalik grilerle sofistike bir manikür yakala! Peki nail art desenlerinden yardım alıp tırnak oyununu bir adım yukarı taşımaya ne dersin?

Daha fazlası için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın