Görüş Bildir
Haberler
Cildinize Besleyici Bir Bakım Yaparken Kullanabileceğiniz Ürün Tavsiyeleri

Cildinize Besleyici Bir Bakım Yaparken Kullanabileceğiniz Ürün Tavsiyeleri

miray soysal
31.10.2022 - 10:07 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 10:26

Gülmek için yaratılmış gözlerimiz zaman içinde çeşitli çevresel faktörlerden dolayı kırışarak, istemediğimiz bir görüntü oluşturabiliyor. Çünkü nem eksikliği, göz altı kırışıklığının görünümünü arttırıp, kaz ayaklarına davetiye çıkartıyor. Peki ne yapmalı?  Zamanın etkisini yavaşlatıp, göz çevremiz için özel bakım yapacak ürünleri kullanmaya özen göstermeliyiz👇

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zamanın etkisini yavaşlat!

1. Zamanın etkisini yavaşlat!

Işıl ışıl, sağlıklı bir görünüm elde etmek için Bee beauty prebiyotik gündüz kreminin üstüne tanımıyoruz. Çünkü içerisindeki doğal yeşil çay özü ve argan yağı ile cildine aydınlık, canlı ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Vegan Hyalüronik Asit sayesinde yaşlanma karşıtı etki gösterip, cildinin yenilenmesine destek oluyor. Bunu yaparken öylesine başarılı ki, gençlik iksirini bulmuşsun gibi düşünebilirsin. 

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

2. Her zaman genç: Yaşlanma karşıtı etki

2. Her zaman genç: Yaşlanma karşıtı etki

Bakımsız bir cilt yorgun, mutsuz ve olduğundan daha yaşlı görünmene neden olur. Gece kullanacağın bu prebiyotik gece kremi, içerisindeki özel aktifler ve Vegan Hyalüronik Asit ile yaşlanma karşıtı etki gösterir ve cildin yenilenmesine destek olur. Prebiyotik bileşenli formülü, cildi besleyerek cilt bariyerini güçlendirir ve cildinin gün boyu nemli kalmasını sağlar.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın