Görüş Bildir
Haberler
Görünümleri ile Tamamen Hollywood Standartlarından Uzak Olan 13 Ünlünün Değişimini Görünce Şaşıracaksınız!

etiket Görünümleri ile Tamamen Hollywood Standartlarından Uzak Olan 13 Ünlünün Değişimini Görünce Şaşıracaksınız!

Beste İçten
02.08.2018 - 17:47

Hollywood ünlülerinin nefes kesen bedenleri ve mükemmel fotoğrafları çoğu zaman bizi kıskançlığa sürüklemiyor değil. Bu durumun  bazen gerçekten sinir bozucu olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ama bununla birlikte, bütün Hollywood ünlüleri de o muhteşem fiziğe sahip değil. En sevdiğimiz aktör ve şarkıcılarımızdan bazıları, bir zamanlar Hollywood’un güzellik standartlarından tamamen farklı bir görünüşe sahiptiler.

Sizin için bu 13 ünlüyü içeriğimizde derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adele

1. Adele

2008 yılından beri kiloları ile bir mücadele içerinde bulunan Adele'in kaç kilo kaybettiğini bilmiyoruz. Ama görünüşünde büyük bir değişim olduğunu fark etmemek imkansız. Ünlü şarkıcı bunun kendi sağlığı, kişisel mutluluğu için olduğunu ve kilo verme sebebinin asla Hollywood'un güzellik standartları ile ilgisi bulunmadığını söylüyor. Kendisi hayatından şekeri tamamen çıkarmış.

2. Mama June

2. Mama June

Here Comes Honey Boo Boo isimli TV Show'u ile ünlenen June Shannon, geçtiğimiz bir kaç yılda neredeyse 136 kilo verdi. 2015 yılında mide ameliyatı geçirmek zorunda kaldı. O andan sonra da sıkı bir diyet ve düzenli bir egzersiz programı ile fiziğinde büyük bir gelişme kaydetti.

3. Rebel Wilson

3. Rebel Wilson

Rebel Wilson, 2016 yılında kilo verme yolculuğuna başladı. O zamandan beri 15 kilo verebilen oyuncu işin sırrının yaptığı düzenli egzersizler olduğunu söylüyor.

4. Kelly Osbourne

4. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne, 2009 yılında Dancing With The Stars (Amerikan dans yarışması)'na katıldığı zamandan beri 31 kilo verdi. Kelly’nin yarışmadaki gösteri partneri onu daha sağlıklı bir diyet ve eğitim rutini ile tanıştırdı.

5. Jordin Sparks

5. Jordin Sparks

American Idol yarışmasına katılan Jordin Sparks, sadece 2012 yılında 22 kilo verdi. Sağlıklı biri olmak istiyordu, bu yüzden her gün yürürken kaybettiği kalorileri hesaplamaya ve kişisel bir antrenörle çalışmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zach Galifianakis

6. Zach Galifianakis

Hangover'ın yıldız oyuncusu, Zach Galifianakis son zamanlarda çok fazla kilo verdi ve gerçekten farklı görünüyor. Oyuncu, diyetinin en etkili kısmının alkolden vazgeçmek olduğunu söyledi.

7. Khloe Kardashian

7. Khloe Kardashian

Khloe Kardashian, kız kardeşleriyle karşılaştırıldığında her zaman rahatsız hissediyordu. Hatta ailesi tarafından tombul biri olarak kabul ediliyormuş. Ama eski kocasıyla ayrıldıktan sonra 18 kilo verdi ve kendi kilo kaybı macerasını Revenge Body isimli bir TV programına dönüştürdü.

8. John Goodman

8. John Goodman

John Goodman, 181 kilodayken, işi artık kendi ellerine alma zamanı geldiğini anladı. 2015'ten beri  beslenmesine dikkat eden oyuncu 100 kilodan fazla verdi. Temelde yediği her şeyi kontrol etmeye başladı ve sonuç...

9. Jennifer Hudson

9. Jennifer Hudson

Jennifer Hudson 2010'dan beri neredeyse 36 kilo verdi. Egzersiz yapmaya yoğun programından dolayı fazla zaman ayıramadığını söyleyen oyuncu, yediklerine çok dikkat ediyor ve sıkı bir diyet izliyor.

10. Christina Aguilera

10. Christina Aguilera

Kendisi 2013'te neredeyse 22 kilo verdi. Hatta bu işi o kadar ciddiye alıyordu ki bir ara ses ile ilgili çalışmalarına ara verdi ve diyet- egzersiz programlarına yoğunlaştı. Christina, eski bir Asya pratiği olan Reiki'ye yönelmiş.  Bunun hem fiziksel hem de zihinsel olarak formda olmasına gerçekten yardımcı olduğunu iddia ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Melissa McCarthy

11. Melissa McCarthy

Melissa McCarthy, vücudunun devam eden bir gelişme gösterdiğini iddia ediyor. Hali hazırda 34 kilo kaybeden aktris, bu işe daha da devam edeceğini söylüyor. Oyuncu, sağlıklı bir yaşam tarzına olabildiğince sadık kalmaya ve her akşam 7.30'da yatmaya çaba gösteriyormuş.

12. Jimmy Kimmel

12. Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel'in 90 kiloya ulaştığında, değişimin vakti olduğuna karar verdi.

Daha fazla egzersiz yapmaya ve aralıklı beslenme ile birlikte kalori hesapları da yapmaya başladı. Kendisi bu çabaları ile 11 kilo verdi.

13. 50 Cent

13. 50 Cent

Süper atletik rapçi ve aktör, 50 Cent filmde oynayacağı rolü için vücudundaki tüm kas kütlesini kaybetti. Kendisi All Things Fall Apart isimli filmde kanser ile mücadele eden bir futbolcuyu canlandırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
142
52
26
12
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

töbe bismillah 50 cent'e nolmuş amk

tolga

bizde dolar yükselir orada değer kaybetmiş demekki

Pasif Kullanıcı

50 cent gördüm şok oldum ama neyseki film içinmiş oohh içim rahatladı

Pasif Kullanıcı

adele, sağlığım için kilo veriyorum, hollywood standartlarına uymak için değil demiş, ama yüzünde estetik olduğu çok belli. oysa ilk fotoda ne kadar canlı ve... Devamını Gör