Görüş Bildir
Haberler
Gördüğümüz Anda Hemen Kredi Çekme İsteği Uyandıran 13 Şey

Gördüğümüz Anda Hemen Kredi Çekme İsteği Uyandıran 13 Şey

cihan taştan
04.09.2023 - 14:31

Bazı anlar var ki insanın içinden hesaplama yapmak değil, yakaladığı fırsata anında balıklama atlamak geliyor. İşte insana bir anda 'Kredi çekelim, borcu neyse öderiz!' dedirten 13 şey!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hep hayalini kurduğunuz o karavan!

1. Hep hayalini kurduğunuz o karavan!

Rotayı kendinizin belirlediği, gittiğiniz her yeri anında tatil beldesine çeviren bir karavan ile özgürlüğü doruklarında hissedebilirsiniz. Trafikte ilerlerken güzel bir karavan görüp de içinde çılgınca kredi çekme hissi uyanmayan var mı?

2. Ev dekorasyon programları!

Ev dekorasyon ve yenileme videoları oldukça büyüleyici bir etkiye sahip. Bu videoları açtıktan yaklaşık 10 saniye gibi kısa bir süre sonra dayanılmaz bir kredi çekme hissi sizi ele geçiriyor. 😅

3. Görünce gözlerini kamaştıran yüzük 💍

Hep hayal edilen o ışıltılı yüzükle göz göze gelinen an, matematiğe dair tüm bildiklerinizi unutturabilme gücüne sahip. Kıymetlimiss!

4. Türkiye'ye gelmesini iple çektiğin o muhteşem sanatçının konser biletleri!

Hayranı olduğun sanatçıyı hem de senin şehrinde konser verirken birinci kategoriden izlemek gibisi var mı! Bazı şeylere fiyat biçmek çok zor!

5. Arkadaşlarının paylaştığı egzotik tatil fotoğrafı ⛱

Sıcak yaz aylarını tatilsiz geçirmek oldukça zorlu bir mücadele. Üstelik bir de eşin dostun birbirinden ilginç tatil lokasyonlarında paylaştığı fotoğrafları görmek yok mu! 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güzellik ve bakım ürünleri 👸

Cildimizi güzelleştiren o ipeksi dokunuş bazen bütçemizin oldukça üzerinde seyredebiliyor. Yine de insanın içinden anında kredi çekip tüm seti satın almak geliyor! 😍

7. Spa masaj ve terapi ilanları 🤗

Günlük hayatın stresini atmanıza yardımcı olacak, rahatlayıp kuş kadar hafif hissetmenizi ve sıkıntılardan fersah fersah uzaklaşmanızı sağlayacak güzel bir masaja kim hayır diyebilir ki!

8. Kendin yap (DIY) ekipmanları!

Bahçe ve peyzaj aletleri, portatif ürünler yapmanızı sağlacak mini makineler, her türlü arızanın üstesinden gelmenizi sağlayacak full + full takım çantaları... Siz de bu tarz ürünlere baktığınızda kredi puanını bir kez daha gözden geçirenlerden misiniz?

9. Çocukluğunuzdan beri hayalini kurduğunuz o pahalı oyuncak 😇

Hangi yaşta olursanız olun, çocukken hep istediğiniz o oyuncağı görünce kendinizi frenlemekte güçlük çekebilirsiniz. Sahi, hızlı kredi başvurusu nereden yapılıyordu... 😅

10. Aşık olduğunuz telefonun piyasaya sürülen yeni modeli!

Dünyanın her yerinde, on binlerce insan boş yere kuyruğa giriyor olamaz. En sevdiğiniz telefon markasının yeni modelinin tanıtım videosunu görmek ve satışa çıktığını öğrenmek, içinizde tarifsiz bir kredi çekme isteği uyandırabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Stoklarla sınırlı indirimler...

i.pinimg.com

Uzun zamandır almayı beklediğiniz o ürün neredeyse yarı fiyatına ancak kampanya yalnızca stoklarla sınırlı ve limitli süreye sahip. Yarışma başlasın!

12. Antika dükkanları ve açık artırmayla satış!

Heyecan, adrenalin, tutku... Kredinin hesaba yatması tam olarak kaç dakika sürüyordu! 😅

13. Bazı hislerin tarifi yok... Desteklediğiniz takımın tarihi maçını tribünde canlı izlemek gibi!

Biletlerin satışa çıkacağını duyduğu anda kredi çekip final neredeyse orada olmak istemeyen var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın