Görüş Bildir
Haberler
Gizli Saklı Hiçbir Şey Kalmayacak: Geleceğine Işık Tutmak İçin Baktırabileceğin 10 Fal Çeşidi

Gizli Saklı Hiçbir Şey Kalmayacak: Geleceğine Işık Tutmak İçin Baktırabileceğin 10 Fal Çeşidi

Lisa Campton
23.11.2023 - 16:31 Son Güncelleme: 30.11.2023 - 19:32

Geleceğiniz konusunda merak duyuyor ve kendinize yol haritası çizmek istiyorsanız baktırabileceğiniz birden fazla fal çeşidi bulunuyor. Hepsinin de yöntemi ve size verdiği cevaplar farklı. Bakalım bu fal çeşitleri neymiş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahve Falı

Belki de en fazla bilinen ve tercih edilen fal çeşidi kahve falıdır. Bol köpüklü bir kahve ve sonrasında gelen rahatlama hissi... Kahvenin telvesinin bıraktığı izler geleceğinize ve geçmişinize ışık tutabilir!

2. Tarot Falı

Kahve falından sonra en çok tercih edilen fal türlerinin başında gelen tarot kartları, aklınızdaki soruları aydınlatabilir ve daha iyi bir rota çizmenizi sağlayabilir. Yeter ki kartlara odaklanıp enerjinizi gönderin. Fal baktırmadan önce sorularınızı da hazırlamayı unutmayın.

3. İskambil Falı

Çok eski zamanlardan beri hayatımızda olan iskambil kağıtlarının oyun kimliğinin yanında fal kimliği de var. Bir destede toplamda 52 kart bulunuyor. İskambil kağıtlarını karıştırdıktan sonra kağıtları belli kurallara göre dizilmesi ile iskambil falı bakılır. Bu falda kağıtlar karıştığı için dizilmesi de şansa bağlıdır. Fal bakılırken kağıtların belli bir kısmı ters dizilir ve kalan kağıtların belli kurallara göre açılması ile diziliş tamamlanır. Diziliş sırasında kağıtların tamamı açılır ve diziliş tamamlanırsa fal da tamamlanmış olur. Fakat kağıtlar açılmadan oyun kitlenirse fal da kilitlenmiş olur.

4. Su Falı

Fala bakacak kişinin suyu kendisi doldurması şarttır. Su ya bir bardağa ya da bir tasa doldurulur. Her falda olduğu gibi önce niyet edilir. Daha sonra fala başlanır. Medyum ne kadar konsantre olmuşsa fal o kadar kısa sürede sonuçlanır.

5. Melek Kartları Falı

Koruyucu meleklerin mesajlarını içeren, kişiye rehberlik etmesi amacıyla falcılar tarafından yorumlanan kartlara melek kartları deniyor. Tek kart ve 3 kart açılımı en çok tercih edilen açılımlardan. 3 kart açılımının şimdiki zaman, geçmiş zaman ve gelecek hakkında bilgi verdiğine inanılır. Bu açılımda falına bakılan kişinin birkaç konu üzerinde yoğunlaşması gerekir. Ardından melek kartları destesi karıştırılır ve ters olarak dizilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nümeroloji: Sayıların Gücü

Nümeroloji ile hayat şekillendirilip buna göre yollar çizilebiliyor. Hayatın kırılma noktaları, kişisel yıl ve özellikleri nümeroloji sayesinde çözülebiliyor. Nümeroloji ile isim ve doğum tarihi şifreleri çözülüp insanların karakter analizi yapılabiliyor. Hayatınızdaki sayıların anlamlarını da bu sayede çözebilirsiniz.

7. Durugörü

7. Durugörü

Durugörü için beyin dalgalarının zaman ötesi boyutlardan geri dönmesi ve hayal merkezine aktarılması diyebiliriz. Aslında psişik bir güç olduğunu söylemek de hata olmaz. Durugörüde birçok konu ile ilgili varsayımların gerçek olduğu görülür.

8. Katina Aşk Falı

İzmirli meşhur Falcı Katina adıyla bütünleşen Katina falı, 65 karta dayanır. Özellikle aşk ile ilgili konularda iyi sonuçlar veren ve yol gösterici özelliği bulunan Katina falı oldukça rağbet görüyor. Kartlardaki karakterlerin geçmişte yaşamış kişiler olduğuna inanılıyor. Aşk hayatınıza ışık tutmak için bu falı deneyebilirsiniz.

9. Yıldızname

9. Yıldızname

Yıldıznamenin tüm fal çeşitlerinden farklı olduğunu söyleyebiliriz. Kökeni oldukça eskiye dayanıyor ve yıldızlara göre astrolojik yorumlama yapılıyor. Böylece insanın doğumdan ölüme kadar uzanan süreyi özetliyor. Yıldızname; sağlık, duygusal ilişkiler, iş hayatı, sosyal çevre ve ruhsal durum hakkında kapsamlı bilgiler sunar. Kişinin adı, anne adı, doğum tarihi ve hatta biliyorsa doğum saatine göre yapılan belirli hesaplamalar dikkate alınır.

10. Yıldız Haritası

10. Yıldız Haritası

Doğum haritası olarak da bilinir ve kişinin karakterini ele alır. Mesleki konular, eş seçimi veya kısacası hayatla ilgili önemli konularda kişiyi nelerin beklediği konusunda bilgiler verir. Ayrıca yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklar karşısında neler yapması ve bunları ne şekilde atlatacağı hakkında da onu öğütler verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın