Görüş Bildir
Haberler
Giydikleri Kıyafet ve Takılarına Birbirinden Gizemli Detaylar ile Özel Anlamlar Yükleyen 10 Yıldız İsim

Giydikleri Kıyafet ve Takılarına Birbirinden Gizemli Detaylar ile Özel Anlamlar Yükleyen 10 Yıldız İsim

Lucia
10.10.2021 - 10:15

Kendilerine özel tasarlanmış elbiseler ile yetinmeyip bu tasarımlara birbirinden farklı anlamlar yükleyen bu ünlü isimler, sırlarla dolu detaylar ile zevklerini konuşturuyor. Gelin hep beraber bu yıldız isimlerin gizemlerle dolu tasarım elbiselerine beraber bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nicole Kidman

1. Nicole Kidman

Glamour Yılın Kadınları Ödül töreninde giydiği Dior elbisesinde bulunan kanatları açık bir kadını temsil eden bu nakış, Kidman'ın belirttiği üzere genç kadın ve erkeklere özgürlüğü ve özsevgiyi simgelediğini açıkladı.

2. Scarlett Johansson

2. Scarlett Johansson

İki kadın tasarımcı tarafından yönetilen Marchesa markasından bir elbise ile 2018 Met Gala'ya katılan Scarlett Johansson, kadın tasarımcılara destek olmak amacı ile bu elbiseyi seçtiğini belirtti.

3. Hailey Baldwin

3. Hailey Baldwin

Off-White markasının yaratıcısı Virgil Abloh tarafından tasarlanan bu gelinliğin duvağında 'Ölüm Bizi Ayırana Dek' yazan zarif işlemelerin gizlendiği belirtildi.

4. Laura Dern

4. Laura Dern

2019 Golden Globe Ödül töreninde giydiği bu mükemmel kırmızı Valentino elbiseyi tamamlayan küçük bir çanta takan Dern, çantanın üzerinde bulunan 'Time's Up' yazısının aynı adı taşıyan bir feminist akımını temsil ettiğini belirtti.

5. Gwen Stefani

5. Gwen Stefani

62. Grammy Ödül törenine Dolce & Gabbana markalı mini elbisesi ile katılan Stefani, kocasının yıllardır onun için topladığı deniz kabukları ile elbisesine özel anlamlar yüklemiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mariah Carey

6. Mariah Carey

Aşırı kontrolcü sevgilisinden ayrıldıktan sonra 1997 MTV Ödülleri'ne bu cesur kıyafetle katılan Carey, o gece özgürlüğünü ve yeniliği kutladığını belirtti.

7. Meghan Markle

7. Meghan Markle

Doğum sonrası vücudundaki değişiklikleri saklamadan cesur bir kıyafet ile kameralar karşısına çıkan Markle, diğer kraliyet mensuplarının doğum sonrası kameralara neredeyse mükemmel pozlar vermesine karşılık bu dönemde yaşadığı karın şişkinliğini bir kemer kullanarak onu saklamamaya karar vermiştir.

8. Marilyn Monroe

8. Marilyn Monroe

35. ABD Başkanı John Kennedy ile yasak aşk yaşadığı öne sürülen Marilyn Monroe, Kennedy'nin 45. yaş günü partisine gelmesi ile yaşanan bu şok gelişme, daha da çok dedikodulara neden oldu. Bu partide giydiği elmaslar ile kaplı bu elbise, zamanında çok konuşuldu.

9. Prenses Diana

9. Prenses Diana

Camilla Parker Bowles ile yaşadığı ilişkiyi itiraf eden Prens Charles'ın bu açıklamasından sonra kraliyet kurallarını bu 'intikam elbisesi' ile yerle bir eden Diana, halen müthiş moda zevki hakkında konuşulan isimlerden...

10. Rihanna

10. Rihanna

2017 yılında Ralph & Russo markasından giydiği bu siyah elbise ile Prenses Diana'nın geride bıraktığı mirası onurlandırmak istediğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Billie Eilish

Bonus: Billie Eilish

2021 Met Gala'da giydiği bu feminen elbise ile geceye damga vuran Eilish, önceden kırmızı halılara bol, büyük beden kıyafetler ile katılmış ve çoğu insanın özgüven eksikliğinden dolayı böyle giyindiği yorumları yapmasına neden olmuştu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
22
8
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?