Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Olsa Dünyayı Bize Zehir Edecek Birbirinden Psikopat 30 Türk Dizi Karakteri

etiket Gerçek Olsa Dünyayı Bize Zehir Edecek Birbirinden Psikopat 30 Türk Dizi Karakteri

Pelin Arslan
24.05.2018 - 15:18 Son Güncelleme: 31.05.2018 - 13:03

Kimi fiziksel kimi psikolojik zararlar veren, çoğu travmayla dolu 'psikopat' karakterlerimiz var.Türk dizi tarihini bir deşince kiminin sevdiği kiminin ürktüğü bir sürü kişiyle doluyla bir liste çıkardık.

1. Yasemin Saylan - Kara Melek

1. Yasemin Saylan - Kara Melek

Vallahi ne yalan söyleyelim, arkadaşı Şule o kadar sinir bozucu bir şekilde iyi ki, güzel ve fettan bu kadına hayran olmuş bile olabiliriz. Bir aileyi tek başına işleyeeee işleye entrikalarıyla yerle bir edebilen bir kadın.

2. Şebnem - Böyle Mi Olacaktı?

2. Şebnem - Böyle Mi Olacaktı?

Çocukluğumuzun katili pis kadın, git az ötede patlat kendini :( Yılan kadın Şebnem dizinin baş karakterlerine dünyayı dar etti. Kaçırılma, şantaj, yaralama, hatta istismara kadar her taşın altından bu kadın çıkıyordu. Gerçek bir psikopat, size takarsa olduğunuz yerde ölmeniz gerekenlerden.

3. Turgay Atacan - Deli Yürek

3. Turgay Atacan - Deli Yürek

O kısık sesle konuşması ve birçok komedi dizisindekilerden daha komik replikleri olması bu psikopatı sempatikleştirdi. Mafya babasıydı kendisi. Vartolu Saadettin gibi aslında kötü bir adamken mizacıyla kendini sevdirenlerden. Miroğlu'na Kara Kule demişliği var 😂

4. Halil - Üvey Baba

4. Halil - Üvey Baba

Kemalettin Tuğcu'nun çocukluğumuzu parampirçik ettiği karakterdir kendisi. İnanılmaz öfkeli, sürekli karısını ve çocuklarını döven, başından bela eksik olmayan pislik bir adamdı.

5. Hayriye Hanım - Küçük Besleme

5. Hayriye Hanım - Küçük Besleme

Yine Kemalettin Tuğcu yine travma :( Halil ile evlense rüya çift olurlardı herhalde. Bu diziyi 'Hanımım' hitabını bilmiyorsanız hiç izlememişsinizdir. Evine aldığı kıza türlü işkenceler yapan, saçlarını abuk subuk kesen, konu komşu kıza yardım etmeye çalışınca delirip daha da çok döven bir psikopattı. Ya kızın adı Bilge'ydi, besleme dediğin Fatma olur diye adını değiştirmişti 😃

6. Vakkas - İkinci Bahar

6. Vakkas - İkinci Bahar

Ali Haydar herkesten çok sevilip dükkanı dolup taşınca, Hanım'ı da ona kaptırınca bu manyakta son süratta saldırmaya başlamıştı. Az mı çektik onun yüzünden. Hele ki Ali Haydar'ın mekanını yakması...

7. Gülsüm & Kürşat - Yılan Hikayesi

7. Gülsüm & Kürşat - Yılan Hikayesi

Roket takımı! Kaliteli ve elit kötülükleriyle bugün hala takdir edilirler. Polis teşkilatının ve dizideki herkesin başına türlü işler açıp şen kahkahalar atmış olabilirler. Gerçek olsalar ayağımızın altından dünyayı alırlar ama seviyoruz...

8. Abuzer Kömürcü - Kurtlar Vadisi

8. Abuzer Kömürcü - Kurtlar Vadisi

Dizinin ilk sezonunun gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden biri olması bunun gibi orijinal karakterlerdir. Uyuşturucu bağımlısı oğlu, üreticisi kendisi. Oğluna 'Lan it' diye bağırır, ne yapacağı belli olmayan hareketleri, deli deli gözleriyle etrafa korku salardı.

9. Erdal Kömürcü - Kurtlar Vadisi

9. Erdal Kömürcü - Kurtlar Vadisi

Babası tipiyle falan kurtarıyordu ama bu adam gerçekten inanılmaz rahatsız ediciydi. Yan yana kaldığı kadınlara her an tecavüz edebilir, birini öldürebilir, zarar verebilirdi. Zaman zaman babasının tavrı ve dayakları yüzünden acısak da Avukat Canan öldürdü de kurtulduk.

10. Testere Necmi - Kurtlar Vadisi

10. Testere Necmi - Kurtlar Vadisi

Annesini testereyle kestiğini söylesek yeterli midir? Başkalarını da yer yer testereyle doğradı, kimini yaktı. Tecavüz etmişliği bile var. İğrenç bir psikopat, unutulmayacak bir manyaktır.

11. Zinnur - Melekler Adası

11. Zinnur - Melekler Adası

Şerbet'e ne kötülükler etti ne kötülükler. Vapurdan mı atmadı, kimliğini alıp yerine mi geçmedi, sevgilisini mi çalmadı... Bu kadın kocanıza bile taksa bırakın adamı ve uzaklaşın.

12. Aziz - Beyaz Gelincik

12. Aziz - Beyaz Gelincik

Mustafa'nın güzel Meryemce'sinin geçmişle kara bağlantısıydı bu adam. Onu pavyona sokmuş, kurtulduktan sonra da peşini bırakmamış takıntılı bir herifti. Öyle ki, ikizlerinden biri onun yüzünden ölmüştü. Azizem Azizem diye seslenirdi hayatını kararttığı kadına.

13. Mustafa - Menekşe ile Halil

13. Mustafa - Menekşe ile Halil

Iyyyyy bu listenin en sünepe psikopatı. Arkadaşının kız kardeşine askerdeyken göz koyup, kızla zorla evlenmişti. İktidarsız çıkınca da kızı öldüresiye dövmüştü. Menekşe ondan kaçarken kaç kere yakalayıp öldürmeye çalışmış, en sonunda da tecavüz etmişti. Halil'in bu aşağılık kompleksiyle yanıp tutuşan adamı döve döve bitirememesi ne güzeldi!

14. Temmuz - Ezel

14. Temmuz - Ezel

Şapkası, converse'i ve pardesüsü. Orijinal, kafayı takarsa kaçma şansının olmadığı sağlam bir psikopattı. Öyle sakin ve öldürürken bile o kadar donuktu ki, rahatsız oluyordunuz. Müthiş iyi seçilmiş zafiyetleri ve harika bir derinliği vardı. Ezel diyoruz zaten, kalite!

15. Kenan Birkan - Ezel

15. Kenan Birkan - Ezel

Kenan Birkan'a psikopat diyelim mi demeyelim mi diye epey düşündük. Geçmişinde aldığı yaraları atlatamamış, intikam yemini ettiği adam ölürken gözyaşı döken bir adam çünkü. Zaman zaman nedenlerini anlasanız da gözünü kırpmadan herkesi feda edebilmesi, elini galonlarca kana bulamasıyla psikopat kategorisine yerleştirdik.

16. Yamaç Çetin - Uçurum

16. Yamaç Çetin - Uçurum

Korkunç! Genç kızları tuzağa düşürüp fuhuş yaptıran Yamaç'ı izlemek bile korkunçtu. Tek bir zaafı vardı: kardeşi Kutlu. Fazla yaşamak istemeyen bir psikopattan bahsediyoruz, ne kaybedeceği umrunda değil. Kime ne kadar zarar verdiği de.

17. Ercüment Çözer - Behzat Ç.

17. Ercüment Çözer - Behzat Ç.

Behzat Ç.'nin jokeri. Çok zeki, dahi ama bir o kadar ruh hastası bir adamdı. Ve bir psikopat takıntısı olarak saygıyı öyle bir yere koymuştur ki, ona saygısızlık yaptığınızda cezalandırılmamanız mümkün değildir.

18. Takoz İrfan - Suskunlar

18. Takoz İrfan - Suskunlar

Heceleye heceleye konuşurdu Takoz İrfan. İnsan evladı diye çıkışmaya başlar, küfretmekten beter ederdi. Yine sempatikleştirilen psikopatlardan. Yoksa o ufak çocuklara zamanında neler yaptıklarını unutmak mümkün değil.

19. Recep - Merhamet

19. Recep - Merhamet

Aşık olduğu kadınla evlenememiş, bari zengin olayım diye evlendiği çirkin karısından da para gelmemiş bir adamdı Recep. Bütün hırsını karısından, çocuklarından çıkarıyordu. O kadar çok döverdi, o kadar manasız döverdi ki içiniz titrerdi artık. Resmen öldürmüyor, kendileri ölsünler diye aç bırakıyordu.

20. Ferhat - Kuzey Güney

20. Ferhat - Kuzey Güney

Kuzey ve tüm ailesiyle o kadar uğraştı ve bir psikopat olarak sonuçlarını o kadar umursamadı ki... Kuzey hapishanede cinsel organını kestiği için insan bu kadar hırslanır mı ya...

21. Zafer - Poyraz Karayel

21. Zafer - Poyraz Karayel

Hasta kızını zaaf bildik, kızından dolayı üzüldük. Ama o kadar rahatsız bir adam, o kadar şeytani planlar, akıl oyunları ve cinayetler paketi olarak geldi ki adam; nefret ettik.

22. Yekta - Yurdaer Okur

22. Yekta - Yurdaer Okur

Hayattaki en büyük dayanağı zekası olan Yekta, karısına ve ailesine uyguladığı psikolojik şiddetle hayatı dar ediyordu. Manyaktı manyak, tam bir sosyopat hatta.

23. Coşkun - İçerde

23. Coşkun - İçerde

Çocuk kaçıran, tırnaklarıyla TakTakTakaTak yaptığında bizi bile evimizden alır mı korkusuyla dolduran bir psikopat. Fakat kendi içinde öyle bir espri anlayışı ve öyle gerçek bir Diyarbakır ağzı var ki, hayranı olan bile var.

24. Can Manay - Fi

24. Can Manay - Fi

Annesi ölüme terk etmiş, yıllarda akıl hastanesinde yatmış, bir sürü kişiyi öldürmüş ama bu esnada tüm Türkiye'ye akıl hocalığı yapmış bir psikolog. Yeterlidir herhalde.

25. Tunç Hoca - Ufak Tefek Cinayetler

25. Tunç Hoca - Ufak Tefek Cinayetler

Başta sıradan bir aşık sansak da evli ve çocuklu Pelin'e öyle taktı ve kendi kendine şizofren bir aşk yaşadı ki, resmen Pelin bile şüpheye düşecekti. Öyle inanıyor ki kendi uydurduğu şeylere, resmen gözü dönüyordu. Zarar vermekten, öldürmekten bile korkmuyordu.

26. Merve Aksak - Ufak Tefek Cinayetler

26. Merve Aksak - Ufak Tefek Cinayetler

Listenin ikinci 'belkii' psikopatı. Kötü mü? Kötü. Haklı mı? Çoğu zaman. Ama son bölümlerde bir kötü olarak kalmadı, onu engelleyen her şeyden cinayetle kurtulmaya çalışan biri haline geldi. Hiç acımadan bir insanı yavaş yavaş zehirleyerek öldüren, aklını yitirmesine sebep olan, bir soyad için hiç umursamadan herkesin hayatını ve ailesini tehlikeye atan bir kadın.

27. Elvis - Çukur

27. Elvis - Çukur

Küçükken çok pis dövülmüş, çok hırpalanmış. O da büyüyünce travmalarını aşmayıp insan evlatlarını çatır çatır doğrayan bir manyak olmuş. Konuşma tarzı insanın kulaklarını tırmalayan bir kasabın tekiydi.

28. Emrah - Çukur

28. Emrah - Çukur

Öz kardeşini ölsün diye ikna eden, aklıyla oynayan, herhangi birini manipüle etmekten son derece zevk alan biri. Saygı takıntısı var, klasik bir psikopat. Sonunda köle-sahip fantezisi olduğunu da öğrendik.

29. Vedat - Sen Anlat Karadeniz

29. Vedat - Sen Anlat Karadeniz

Sırf hoşlandı diye küçücük bir kızı alıkoyup yıllarca tecavüz eden, hamile bırakan, öldüresiye döven, tek tek parmaklarını kıran ve bunu yaparken çok aşık olduğunu ve sevgisizliğe dayanamadığını iddia eden teeeeertemiz psikopat.

30. Kudret - Avlu

30. Kudret - Avlu

Hapishaneye girmek yeterince korkunçken bir de içeride Kudret gibi tiplerle uğraşma ihtimali var. Daha doğrusu maddi manevi bir baskı kurarak onun seninle uğraşması. Fakat onu bile anlıyorsunuz. Psikopat davranışları izlerken hem sinirleniyor, hem de gücünü kaybetse canını bile kaybedebileceğini biliyorsunuz.

BONUS: Eyvah Necdet - Bir Demet tiyatro

BONUS: Eyvah Necdet - Bir Demet tiyatro

'Sen hiç koalaları düşündün mü?' diye soran bir mafya babasıdır. Dünyanın en tatlı psikopatıdır. 'Midyat, Seyfo, gülün!' diye emreder. Bu listenin en sempatik adamı ve liste dışı psikopatı olarak sayıyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
217
75
33
28
11
11
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Erdal Bakkal ve Burhan Altintop da sonuncu gibi listeye eklenebilirdi ikisi de kötüydü ama Türk dizi tarihinin en komik iki kotusu

metehan deniz

İskender Büyük gibi karizmatik ve sempatik bir karakteri nasıl eklemezsiniz ? :)

haylaz adam

pardon ama #25 tunç hocanın ne kötülüğünü gördünüz aksine adam mağdur