Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Aşkını Bulabilecek misin?

etiket Gerçek Aşkını Bulabilecek misin?

Bu teste göre bakalım gerçek aşkını bulabilecek misin?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, arkadaşlarınızla kendi ilişkinizin detaylarını konuşup anlattığınız oluyor mu?

4. Peki en son ne zaman kendine bir şeyler almak için alışverişe çıktın?

5. Sence de en büyük aşklar nefretle mi başlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İleride evlendiğin kişiyle birlikte balayına gidecek olsanız buralardan nereyi tercih ederdin?

7. Ve son olarak, bize burcunu söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok yakın zamanda gerçek aşkına bulacaksın!

Kalbin daha önceleri çok ama çok kırılmış. Ne zaman birini hayatına almak istesen, sonuç hep hüsranla sonuçlanmış. Bundan dolayı kendini o kadar kapatmışsın ki uzun süredir bir ilişki yaşamıyorsun. Yani yaşıyorsan da gerçek anlamda bir ilişki değil. Çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun. Aşkın varlığına inanan bir insansın. Ve aşkın getirdiği heyecanı, tutkuyu, endişeyi  kimsede yaşamıyorsun. Aslında hayatına bir sürü insan giriyor. Fakat hiçbiri ama hiçbiri istediğini vermiyor. Ya aşktan anlamıyorlar ya da  basit bir şeymiş gibi yaşıyorlar. Bu da doğal olarak seni hayal kırıklığına uğratıyor. Ama merak etme çok ama çok yakın bir zamanda istediğin o gerçek aşk seni bulacak. Sadece bu süreçte sabretmesini bilmelisin. E güzel şeylerin yaşanabilmesi için bazı şeylere katlanmak gerekiyor. Bu dünyanın acımasız gerçeği olsa da durum bundan ibaret. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Hiç beklemediğin bir anda gerçek aşk karşına çıkacak ve şaşkınlığa uğrayacaksın. Buna çok az bir süre kaldı!

Aslında gerçek aşkını çoktan bulmuşsun!

Geçmişine şöyle bir baktığında aslında gerçek aşkını bulduğunu fark edeceksin! O senin çok yakınlarında ve tanıdığın biri fakat sana duygularını açabilmek için doğru zamanı bekliyor. Sen gerçek aşkı çok uzaklarda ararken aslında çok yakınında olduğunun farkında bile değilsin. Belki şu anda değil ama birkaç ay içerisinde gerçek aşkına kavuşacaksın. Kavuştuğun anda ne kadar da yakınında olduğunu ve göremediğini fark edeceksin. İnsan bazen en yakınındaki kişiyi göremez. Ama yakın zaman içinde onu gördüğünde öyle şaşkına uğrayacaksın ki bunca zamandır başkaları için uğraştığına pişman olacaksın. Özellikle geçmişte başkalarına aşık olduğunu zannedip, kendini üzdüğün aklına gelecek ve şöyle bir iç çekeceksin. Doğru insanı bulduğunu anlayacak bundan sonra mutlu olacağını hissedeceksin. Bunca zamandır aradığın ruh eşini bulmanın sevinciyle ona sımsıkı sarılacaksın. Anlayacağın çok ama çok şanslısın. Çünkü etrafındaki insanlar ruh eşini bulmaya çalışırken sen çoktan bulmuş olacaksın. O yüzden başkaları yüzünden üzülmek yerine etrafındaki insanlara tekrar bakmalısın. Çünkü sana karşı deli gibi hisleri olan birini tanıyoruz. 😌

Gerçek aşkını bulacaksın ama biraz sabretmelisin!

Aşka olan inancını artık kaybetmişsin. Bu yüzden senin işin gerçekten çok zor gibi görünüyor.  Kolay kolay gerçek aşka ulaşamayacaksın. Bunun asıl nedeni ise senin insanlara kolay kolay güvenememenden kaynaklanıyor. Karşına o kadar çok yanlış insan çıkmış ki, doğru insanın olabileceğinden biraz şüphe ediyorsun. Ne zaman biriyle tanışsan veya konuşsan söyledikleri şeylere hiçbir şekilde inanmıyorsun. Çünkü geçmişe dair hala içinde yaraların var. Bunları aşıp kendini yeni birine adamak istiyorsun. Fakat bunun ne kadar zor olduğunun da farkındasın açıkcası. O yüzden karşına doğru insan çıksa bile geçmişe takılı kaldığın için onu kaybedebilirsin. Artık kendine çeki düzen vermeli ve seni hak etmeyen insanlar için kendini üzmemelisin. Geçmişte yaşadığın hayal kırıklıklarını ardında bırakmalısın. Çünkü sen hiçbir zaman ileriye bakamaz ve yolunu bulamazsın. Karşına çıkan şansları kaybetmemek ve gerçek aşkını bulmak için geçmişi silmenin tam da zamanı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
674
407
166
127
69
61
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın