Görüş Bildir
Haberler
General Mobile Discovery Elite inceleme

General Mobile Discovery Elite inceleme

Mahmut Saral
08.04.2014 - 16:00 Son Güncelleme: 08.04.2014 - 16:52

General Mobile, 2014 yılına iddialı bir telefon modeliyle giriş yapıyor.

Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından olan General Mobile Discovery Elite, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Yüksek özellikleri ve rakiplerine kıyasla daha uygun bir fiyata dikkat çekmesi beklenen ürün, test merkezimizin konuğu oluyor. Bildiğiniz gibi General Mobile, 2013'te çıkardığı Discovery isimli modeliyle yankı uyandırmıştı. Türkiye'de 1 milyon satış barajını geçen birkaç telefondan olan Discovery, fiyat performans alanında uzun süre konuşulan bir üründü. Bakalım bu yıl aynı etkiyi Elite de gösterebilecek mi?

Discovery Elite, önceki modelle mukayese edildiğinde biraz daha üst seviyeyi hedefleyen bir model. Gelişim aşamasında kullanıcıların da düşüncelerine önem veren yetkililer, yeni telefonu bu görüşler ışığında şekillendirdiklerini dile getiriyor. Sonuç olarak da elimizde 32GB hafızalı, 3GB RAM'li ve 16GB hafızalı, 2GB RAM'li olmak üzere 2 adet Elite sürümü bulunuyor. İnceleme konuğumuz olan ise, 32GB'lık Discovery Elite.

Büyük ekran, şık tasarım

General Mobile Discovery, ülkemizde satışa sunulan en ince Android telefonlardan bir tanesiydi. Discovery Elite ise, 9.7mm kalınlık ve 152 gram ağırlık oranlarıyla karşımıza çıkıyor. Ön kısımdaki çerçevenin yanlardan ince olması ve Android kısayol tuş takımına siyah bantta yer verilmesi, büyük ekranı ön plana çıkarıyor ve rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. 5.5 inç değerdeki LTPS ekran, 401ppi değerinde ve 1080p çözünürlük sunuyor. Bu panel düşük maliyetli, yüksek çözünürlük sunan ve az enerji harcayan bir panel olduğu için de kullanıcıları sıkıntıya sokmuyor.

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Incelemeler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın