Görüş Bildir
Haberler
Gelecekte Aşk Hayatında Neler Olacağını Söylüyoruz!

Gelecekte Aşk Hayatında Neler Olacağını Söylüyoruz!

Zeliş
20.09.2015 - 15:53

Onedio müneccim ekibi yine ve yine gururla sunar!

Acaba gelecek sana aşk adına ne sunacak merak ediyor musun? O zaman doğru adrestesin! Hadi hemen testi çöz ve geleceğini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak isminin ilk harfini söylemelisin bize!

2. Bir de burcunu öğrenmeliyiz!

3. Şimdi de mümkün olsa beslemek isteyeceğin bir hayvan seç!

4. Bir de seni en çok etkileyen kareyi!

5. Son olarak da bir kart seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Önce kendini seveceksin.

Önce kendini seveceksin.

Yakın zamanda yaşayacağın zorluklar olacak. Ama bunların sonunda bir şeyin farkına varacaksın. Sen önce kendini sevmez, kendinle ilgilenmezsen hiçbir şeyin üstesinden gelemezsin. Çünkü eğer sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Bu yüzden de kendini daha çok sevmeye başlayacak ve daha mutlu olacaksın.

Yeni kararlar alacaksın.

Yeni kararlar alacaksın.

İster tek eşliliğe inan ister tek gecelik ilişkilere, çok yakın zamanda ilişkilerinden aslında ne istediğin üzerine derin düşüncelere dalacaksın. Aslında gerçekten istediğin şeyi mi yaşıyorsun yoksa saçma sapan bir şey mi? Sana tavsiyem isteklerin konusunda 'kendine' dürüst ol. Hiçbir şeyden korkma.

Bakış açın değişecek.

Bakış açın değişecek.
static1.1.sqspcdn.com

Zor zamanlarında yanında olacak, seni asla yalnız bırakmayacak biri senin gözünde bir anda çok daha farklı bir noktaya gelecek. Onun hayatındaki rolü tamamıyla değişecek. Ama her şeyden önce acele etmemeli, akışına bırakmalısın her şeyi. İkinizin de aynı şeyi istediğine emin olana kadar hareket etmemelisin.

Sürpriz bir aşk!

Sürpriz bir aşk!

Yeni bir ortama, bir mekana gireceksin ve burası aslında senin aşık olabileceğini düşündüğün en son yer. Ama tıpkı Rihanna'nın şarkısında söylediği gibi 'En umutsuz yerde aşkı bulacaksın'. Bu mekanın neresi olduğu hakkında kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama kariyerin veya eğitiminle alakalı bir yer olabilir.

Kalbin kırılacak.

Kalbin kırılacak.

Maalesef, kalbin kırılacak ve çok canın yanacak. Sen kendini son derece değersiz ve zayıf hissedeceksin. Ama sakın yapma bunu, çünkü sen de bunun doğru olmadığını çok iyi biliyorsun. Ayrıca ne demişler? Öldürmeyen şey güçlendirir! Sen de bunu yapacak, kendini güçlendireceksin ve gelecekte hayatına çok daha güçlü biri olarak devam edeceksin.

Zor bir karar alacaksın!

Zor bir karar alacaksın!

Kendini iki farklı seçenek arasında karar veremezken bulacaksın. Biri son derece güven veren, huzurlu bir seçenek. Fakat diğeri ise bolca macera ve tutku içeriyor. İç güdülerine güven ve kararını öyle ver. Eğer bunu yaparsan verdiğin karardan hiç pişmanlık duymayacaksın ve çok güzel şeyler yaşayacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
417
336
183
112
75
55
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
batgermanotta

İsmimin baş harfi yok la.

ozi1912

Testte bile kalbimiz kırılıyor.

Daniel

bu sorulardan bu sonucun çıkması ilginç :D