Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Gözü Raporda

Galatasaray'ın Gözü Raporda

Enver K.
20.10.2015 - 13:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın mali durumuyla ilgili yılın son raporunun, Aralık ayında açıklanacağı ve ceza alıp almayacağının rapor sonrası belli olacağı açıklandı.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA genel merkezinde AA muhabirinin sorularını cevaplandıran UEFA yetkilisi, mali durumunu düzeltmesi için UEFA Finansal Fair Play Komitesi tarafından 2014'ün Mayıs ayından bu yana izlenen Galatasaray'ın 2015-16 sezonu sonunda denetlenme süresinin dolacağını ifade etti.

Galatasaray'ın denetlenme süresinin uzatılmadığı takdirde Mayıs 2016'da sürenin dolacağına işaret eden yetkili, Aralık ayında sunulacak raporun belirleyici olabileceğinin altını çizdi.

Yetkili, 'Galatasaray'ın kar-zarar dengesiyle ilgili durumu hakkındaki yılın son raporu Aralık ayında sunulacak. Galatasaray'ın ceza alıp almayacağı rapor sonrası netlik kazanacak' dedi.

Mali durumunu düzeltmesi için verilen 2 yıllık süreyi bu sezonun sonunda dolduracak sarı kırmızılı kulüp, Avrupa Kupaları'na katılım için mecburi olan UEFA lisansı almakta sıkıntı yaşamamak için 2 yıl daha ek süre talebinde bulunuyor.

Galatasaray'ın UEFA Finansal Fair Play Komitesi'ne sunacağı son mali raporlarda, önemli iyileşmelere dikkat çekilmişti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0