Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na Yeni Sözleşme! Kerem Aktürkoğlu Kimdir?

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na Yeni Sözleşme! Kerem Aktürkoğlu Kimdir?

GNS
02.12.2021 - 18:11

Dört büyüklerin sarı kırmızılı takımı Galatasaray yeni bir sözleşmeye daha imza attı. Kulübün genç futbolcusunun sözleşmesinin yenilenmesi herkesi heyecanlandı. Kerem Aktürkoğlu ile yeniden sözleşme imzalayan Galatasaray Spor Kulübü durumu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Peki sözleşmesi uzatılan Galatasaray futbolcusu Kerem Aktürkoğlu kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'dan olay yaratan hamle. Sarı kırmızılı kulüp sosyal medya hesabı üzerinden Kerem Aktürkoğlu ile sözleşmesini uzattığını duyurdu. Genç yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir? Kerem Aktürkoğlu kaç yaşında? Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi ne kadar uzatıldı? İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu'nun Sözleşmesi Ne Kadar Uzatıldı?

Kerem Aktürkoğlu'nun Sözleşmesi Ne Kadar Uzatıldı?

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, basın mensuplarıyla düzenlediği bir toplantıda, sarı - kırmızılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinin yenilenmesi için prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

5 yıllık sözleşme imzalanacağını belirten Elmas 'Sözleşmesini uzatma için prensip anlaşmasına vardık. Sözleşmesi toplamda 5 yıllık olacak. Sözleşmede çıkış maddesi bulunmuyor.' ifadelerini kullanmıştı.

Kerem Aktürkoğlu Kimdir?

Kerem Aktürkoğlu Kimdir?

21 Ekim 1998 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Kerem Aktürkoğlu, futbola Gölcükspor altyapısında başladı. Hisareyn ve Başakşehir altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, BB Bodrumspor ve Karacabey Belediye Spor takımlarında top koşturmasının ardından sezon başında TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'a transfer oldu. 24 Erzincanspor formasıyla 34 maça çıkan genç futbolcu 20 gol 1 asist üretti. Galatasaray'a transfer olan Kerem, gösterdiği performans ile milli takıma kadar yükselirken, Dünya Kupası Elemeleri'nde takıma büyük katkı sağladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mesut binici

Yolun İnşallah açık olur arslan parçası