Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 2-1 Jihlava

Galatasaray 2-1 Jihlava

Enver K.
11.07.2015 - 22:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, 2015-2016 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında bu akşam Çek Cumhuriyeti Süper Lig ekiplerinden Jihlava ile karşılaştı. Steyr Stadı’nda oynanan karşılaşmadan Galatasaray 2-1 galip ayrıldı.

Galatasaray, sahaya Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Dany Doenkoue, Emre Can Coşkun, Alex Telles, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Bilal Kısa, Sinan Gümüş ve Sercan Yıldırım onbiri ile çıktı.

Galatasaray, Jihlava karşısında 42. dakikada Sinan Gümüş’ün golüyle 1-0 öne geçti. 45. dakikada ise konuk ekip Jihlava, Muris Mesanovic penaltı vuruşundan skoru eşitledi.

Bilal Kısa ve Jem Paul Karacan 4 yıldızlı formayla ilk kez sahada.

Bilal Kısa ve Jem Paul Karacan 4 yıldızlı formayla ilk kez sahada.
Bilal Kısa ve Jem Paul Karacan 4 yıldızlı formayla ilk kez sahada.

İlk yarı 1-1 eşitlik ile sonlanırken, takımımız ikinci yarıya 6 değişiklik ile başladı. Eray –Alperen, Sabri – Tarık, Alex – Yahuzhan, Yekta – Umut G., Hamit – Furkan ve Sercan – Berk Ünsal değişikliği ile oyuna başlayan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, ikinci yarının hemen başında skorda dengeyi  bozdu. Furkan Özçal’ın ara pasında topla buluşan Sinan Gümüş, takımını bir kez daha öne geçirdi.

Yeni transferlerimiz Bilal Kısa, ilk 11’de başladığı karşılaşmada 71 dakikada sahada kalırken, bir diğer yeni transfer Jem Paul Karacna, Galatasaray formasıyla ilk maçında, oyunun son 20 dakikasında forma şansı buldu.

Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca, Galatasaray Avusturya kampının ilk hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti Süper Lig ekibi Jihlava’yı genç yıldızı Sinan Gümüş’ün golleriyle 2-1 mağlup etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0