Görüş Bildir
Haberler
Ballon d'Or Ödülü Sahibini Buldu! Kazanan İsim Şaşırtmadı! Ballon d'Or Ödülünün Sahibi Kim Oldu?

Ballon d'Or Ödülü Sahibini Buldu! Kazanan İsim Şaşırtmadı! Ballon d'Or Ödülünün Sahibi Kim Oldu?

Her yıl France Football dergisi tarafından düzenlenen 2021 Altın Top ödülü, bu gece sahibini buldu. 30 futbolcunun aday gösterildiği organizasyonda, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema ve Jorginho gibi yıldızlar favroi olarak görülüyordu. Peki, gecenin Ballon d'Or ödülü sahibi kim oldu? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından birisi olan ve bu ödülü 5 kez kazanan Cristiano Ronaldo, bu yıl yapılan Ballon d'Or Ödül Töreni'ne katılmama kararı alsa da bu yılın organizasyonu da tüm ihtişamıyla gerçekleşti. İşte efsanevi geceye dair detaylar...

İşte Yılın Kalecisi...

İşte Yılın Kalecisi...

İtalya Milli Takımı'yla EURO 2020'yi kazanan ve bu yaz PSG'ye transfer olan Gianluigi Donnarumma, Yılın Kalecisi seçildi.

Kopa Trophy Ödülü Sahibi Pedri!

Yılın en iyi 21 yaş altı oyuncusuna verilen 2021 Kopa Trophy'i Barcelona'nın İspanyol futbolcusu Pedri kazandı.

İşte Yılın Forveti!

Bayern Munih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski, Ballon d'Or ödül töreninde bu yıl verilmeye başlanan 'Yılın forveti' ödülünü aldı.

Ballon d’or (Altın Top) 2021 Ödülünün Sahibi Kim Oldu?

Ballon d’or (Altın Top) 2021 Ödülünün Sahibi Kim Oldu?

Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d’or (Altın Top) 2021 ödülünün sahibi, Paris Saint-Germain’in Arjantinli futbolcusu Lionel Messi oldu. Daha önce 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, ve 2019’da ödülü almaya hak kazanan Messi, 7. kez aynı başarıyı gösterdi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın