Görüş Bildir
Haberler
Futbol Heyecanını Doyasıya Yaşamanızı Sağlayacak Dev Ekran Televizyonlar

Futbol Heyecanını Doyasıya Yaşamanızı Sağlayacak Dev Ekran Televizyonlar

miray soysal
28.12.2022 - 18:17

Bazı televizyonlar var görüntü kalitesiyle bizi adeta başka diyarlara götüren, maç izlerken stattaymış tadı veren... İşte bu içeriğimizde futbol heyecanını doyasıya yaşamanı sağlayacak dev ekran televizyonları senin için derledik, beğenine sunuyoruz.

Keyifli okumalar!👇

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 22.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gerçek dünyada gördüklerinize daha yakın renkler göreceksiz

1. Gerçek dünyada gördüklerinize daha yakın renkler göreceksiz

Sony; güçlü işlemcisi ile gürültüyü azaltıp ayrıntıları güçlendirmek için gelişmiş algoritmalar kullanır. Görülmemiş netlikte bir 4K1 sinyaliyle, izlediğin her şey gerçekçi renkler ve kontrastla 4K çözünürlüğe daha yakın olur. TRILUMINOS PRO™ algoritması içeren TV doygunluk, ton ve parlaklıktan rengi algılayabilir ve her ayrıntıda doğal tonlar üretebilir. Gerçek dünyada gördüklerinize daha yakın renkler göreceksin. Yani maç heyecanını bizzat statta yaşıyor gibi hissedeceksin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Kusursuza yakın. Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Sony kalitesi şaşırtmadı. Ne ölü pixel ne çerçeve sorunu yok. Kusursuz görüntü kalitesi yanında surraund seste harika. Netflix, Prime, Youtube ve Disney channela sesli bağlantı ve google tv de çok kullanışlı. Aralık başında aldığımızdan fiyatı da çok avantajlıydı. Çok memnunuz. Öneririm.1999 TL

Ürünü incelemek için buradan

2. Olağanüstü görüntü kalitesi

2. Olağanüstü görüntü kalitesi

NanoCell TV'nin muhteşem rengi, renklerin doğru görüntülenmesini sağlayarak geniş açılardan bakıldığında bile gerçekçi bir görüntü sunar. LG NanoCell TV, Ultra Geniş Ekran ile izleme deneyimini en üst düzeye çıkarır. Filmler, spor, TV ve oyunlar, devasa, yüksek çözünürlüklü ekranlarda görüntülendiğinde her zamankinden daha sürükleyici hale gelir. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim .Çok kaliteli

Futbol heyecanını doyasıya yaşayacağın bu ürün 13599 TL

Ürünü incelemek için buraya tık tık!

3. Cezbeden kalite

3. Cezbeden kalite

Güçlü 4K yükseltme teknolojisi sevdiğin içerikleri 4K çözünürlüğe çıkarmanı sağlar. Ayrıca, çok yönlü renk eşleştirme teknolojisi sayesinde renkleri gerçek hayattakine benzer şekilde deneyimleyeceksin. Yani bu televizyonun ekran kalitesi seni bambaşa diyarlara götürecek.

Ne demişler bir ürünü tanımanın en iyi yolu kullanıcı yorumudur.👇

Memnun kaldık. Çok güzel efsane tv herkesin almasını öneriyorum.❤

15899 TL Ürünü incelemek için buraya

4. Üst düzey tasarıma sahip en gelişmiş 4K deneyimi

4. Üst düzey tasarıma sahip en gelişmiş 4K deneyimi

Neo QLED’in gelişimi bu son derece özel yeni Quantum Mini LED teknolojisini hassas bir şekilde kontrol etmesini sağlayan Quantum Matrix Teknolojisine dayanır. Doğru ışık kontrolü ile hem en karanlık hem de en aydınlık sahnelerde muhteşem ayrıntıların keyfini yaşayacaksınız.Üstelik saran izleme deneyimi için estetikten de ödün vermeyeceksin. Bu muhteşem tasarım, imkansızı başaran ince profili ile sana üst düzey bir görsel estetik sunacak.

Ürünü incelemek için buraya

5. Philips TV izleme deneyimi daha da sürükleyici hale geliyor!

5. Philips TV izleme deneyimi daha da sürükleyici hale geliyor!

Bu Android TV, her içerikte harika görüntü ve ses kalitesi arayanlar için mükemmel performans sunar.  TV'nin kenarındaki LED ışıklar parlar ve ekrandaki içeriğin renkleri veya müziğiniz ile mükemmel bir uyum içinde renk değiştirir. O kadar huzurlu ve sürükleyi gelecek ki daha önce onsuz televizyondan nasıl keyif aldığına hayret edeceksin.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayınız

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keyifli kullanım!

6. Keyifli kullanım!

Görüntü kalitesi, sesi ve fiyatıyla adeta mükemmel. Bu fiyata bu televizyon kaçmaz. 15999 TL

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buraya tık

7. Geniş bir yelpazeye sahip neo görüntü, izleme deneyiminizi zenginleştirecek!

7. Geniş bir yelpazeye sahip neo görüntü, izleme deneyiminizi zenginleştirecek!

Neo QLED’in gelişimi bu son derece özel yeni Quantum Mini LED teknolojisi hassas bir şekilde kontrol etmeyi sağlayan Quantum Matrix Teknolojisine dayanır. Doğru ışık kontrolü ile hem en karanlık hem de en aydınlık sahnelerde muhteşem ayrıntıların keyfini yaşayacaksın.

Ürünü incelemek için buraya tıkla!

8. Görüntüye odaklan

8. Görüntüye odaklan

Arkana yaslan ve heyecan verici bir izleme deneyiminin keyfini çıkart. Işık sensörlü eşsiz Ambient Optimization teknolojisi, görüntüyü ve sesi ortamına göre otomatik olarak ayarlar. Örneğin perdeler sesi emebilir veya TV’nin önündeki nesneler ses geçişini engelleyebilir; bu da duyduklarının kalitesini düşürür. Bu TV, nesneleri algılayıp iyileştirilmiş ve odana göre optimize edilmiş ses üretir.

Özellikleri kadar görünüş de önemli tabii Ultra ince çerçevesi, şık bir duruş sergiliyor bu sayede gözlerin doğal olarak etrafındakilere değil, görüntüye odaklanacak!

Ürüne ulaşamak için buraya

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın