Görüş Bildir
Haberler
Friends Dizisinin Monica ve Rachel'ının Günümüze Çok da Uzak Olmayan Tarzları

Friends Dizisinin Monica ve Rachel'ının Günümüze Çok da Uzak Olmayan Tarzları

Bir yılların efsane dizisi, hatta günümüzde bile hayranları azımsanmayacak kadar çok olan Friends'in, finalinin ardından 17 yıl geçmesine hayret ediyoruz. Çünkü giydikleri kıyafetler ve tarzları günümüze çok yakın. 

Monica ve Rachel'ın günümüze çok da uzak olmayan tarzları içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ekose etekler...

1. Ekose etekler...

Ekose etekler, günümüzde herkes de gördüğümüz ve her yıl gördüğümüz bir parça. Rachel'ın yarım balıkçı, beyaz kazakla kombini, şu an sokakta rastlayabileceğimiz bir kombin. O zamanlar kareli pantolonlarda çok modaydı ve şu anda aynı şekilde kareli pantolonlarda her mağaza da bulunun bir ürün. Rachel'ın bu akıllara kazınan ve herkesin de çok beğendiği tarzı bizim için de favori görünümlerinden.

2. Jean ve beyaz gömlek ikilisi🤩

2. Jean ve beyaz gömlek ikilisi🤩

Olmazsa olmaz iki parça. Yılların eskitemediği, nerede, ne zaman giyilirse giyilsin insana farklı bir hava katan beyaz gömlek ve jean ikilisi. Bağlamalı, beyaz gömlek yıllardır uyguladığımız bir moda. Daha tarz ve genç bir görünüm elde edebilirsiniz bu şekilde.

3. V yaka kısa elbise

3. V yaka kısa elbise

Monica'nın bu elbisesinin hem rengine hem modeline hem de duruşuna bayıldık. Şu an bile moda olan soft yeşil renkleri çantalarla ve gömleklerde görmek zor değil. Belden oturtmalı ve v yakalı bu elbiseyi çok beğendik. Bu tarz ürünler günümüzde de her mağaza bulunabiliyor.

4. Günü kurtaran siyah elbiseler

4. Günü kurtaran siyah elbiseler

Dolabında siyah elbisesi olmayan yoktur herhalde. Bütün acil durumlarımızda yanımıza koşan elbisemizi, burada Rachel'ın iki görünümü ile anlatalım. İlk fotoğrafta kruvaze ve fırfır detaylı elbise herkesin hem dolabında hem de üstünde gördüğümüz, yılların eskitemediği bir elbise. İkinci fotoğraf ise son yıllarda tekrar moda olmaya başlayan, yakalı, vücuda oturan siyah mini elbise. Daha çok golf elbisesi olarak bilinen ve giyilen elbiseyi artık sokakta herkesin üzerinde görüyoruz. O zamanlarda bile tercih edilen bu elbiseler 17 yıldır modası geçemeyen kıyafetler arasında.

5. Hırkalar...

5. Hırkalar...

Son dönemlerde taşlılarından, croplarına kadar her türlüsü tekrar moda olan hırkaları bizde çok seviyoruz. Monica'nın jean ile sade ve rahat görünümünü günümüzde de çok sık rastladığımız stillerden biri. Şu an büyük bir talebi olan bu hırkaları herkesin üzerinde görüyoruz. Bebek mavisi hırka da yine renk olarak, son yılların moda renklerinden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dar, midi boy elbise.

6. Dar, midi boy elbise.

Yine herkesin dolabında olmazsa olmaz elbiselerden biri. Vücudu saran midi boy elbiseler... Rachel'ın tercih ettiği yırtmaçlı siyah ve çok çok açık yeşil olan bu elbiselerin formaları, duruşları günümüze gelirken hiçbir değişikliğe uğramamış. Şu an aynı tarz elbiseleri her mağazada bulmak oldukça kolay.

7. Gömlek elbiseler...

7. Gömlek elbiseler...

Yıllardır eskimeyen modasıyla bir diğer kıyafet ise gömlek elbiseler. Çiçeklisinden, çizgilisine ve oversize'ına kadar her çeşidi bulunan gömlek elbiseler, özellikle yazları vazgeçemediğimiz parçalardan. Rahatlığı ve şık duruşu ile bu yıllara kadar gelmesi, hayatın bize bonkör davrandığının resmidir.

8. Günlük tarz deyince de beyaz tişört aklımıza gelir.

8. Günlük tarz deyince de beyaz tişört aklımıza gelir.

Beyaz tişört ve jean ikilisini sevmeyen var mı? Üstelik son iki yıldır moda olan yakalı tişörtlerin renk renk çeşitleri ile hepsini almamak için kendimizi zor tutuyoruz. Oldukça günlük bir stil olan bu parçaları, hemen hemen herkesin tercih ettiği ve içinde ister istemez farklı hissettiğimiz bir görünüm. Günlük ve rahat bir kombinle, iyi görünmek işte bu kadar kolay.

9. Crop kazak...

9. Crop kazak...

Artık herkesin tercih ettiği crop kazak, tişört, sweatshirtler o zamanların da moda anlayışı olarak karşımıza çıkıyor. Monica'nın kırmızı kazağı ve jean stilini çok tatlı ve göz alıcı bulduk.

10. Salaş, ince pantolonlar

10. Salaş, ince pantolonlar

Yazın vazgeçilmezimiz olan bir diğer parça ise salaş, ince pantolonlardır. Yazın o sıcakta jeanler artık bize fazla gelir, sıkılırız içinde. İşte o zaman bu pantolonlar bizim imdadımıza yetişir. Üstelik rengi ile de şu anın modasını bire bir yansıtması ile modanın kendini tekrar ettiğine ikna olduk. Üzerindeki crop, küçük deseni olan tişört ise çok alışık olduğumuz sokak stillerinden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mavi ve tonları...

11. Mavi ve tonları...

Bu kombini sevmeyen yoktur herhalde. Mavi oversize gömlek ve jean ikilisi... Herkese çok yakışan bu kombinde bir şey olmalı, giydiğin an daha güzel ve daha farklı hissediyorsun. Buna renklerin uyumu diyoruz.

12. Jean tulum...

12. Jean tulum...

Yine modası asla bitmeyen bir parça daha. Jean tulumlar, jean elbiseler hala popülerliğini koruyan ve çok tercih edilen kıyafetlerden. Rachel'ın giydiği tulum günümüzde hala bahar ve yaz aylarında çok tercih ediliyor.

13. Spor tarz...

13. Spor tarz...

Spor tarzdan da yılların pek bir şey götürmediği ortada. Bisikletçi taytlar yeni yeni tekrar ortaya çıkmaya başlasa da, son üç yıldır bu ürün çok popüler. 90'lı yıllarda, Monica'nın giymiş olduğu bisikletçi taytı ve Nike, sporcu sütyeni şu anda bile herkesin evinde bulunan parçalardan.

14. Kıymetlimiz: Blazer ceket

14. Kıymetlimiz: Blazer ceket

Blazer ceket, hem şık hem spor kombinler için vazgeçilmez ürünlerimizden. Bir toplantıya katılırken eteğin üzerine, bir eğlenceye giderken de şortun üzerine giydiğimiz, blazer ceketler o zamanlarından günümüze ulaşan değerli parçalardan.

15. Dizi kesik jean pantolon

15. Dizi kesik jean pantolon

Skinny jeanlerden çok sıkılmış olacağız ki mom jean, straight fit jean görünce dayanamadık ve yıllardır en sevdiğimiz, en çok giydiğimiz parçalardan biri oldu. O zamanlarda da Monica'nın giymiş olduğu dizi kesik pantolon şu an aşırı moda ve her bloggerın üzerinde gördüğümüz parçalardan. Üzerine ince askılı, kırmızı body ile günlük ve şık bir görünüm yakalamış. Açıkçası Monica'ya kırmızı çok yakışıyormuş.😍

Sizin en beğendiğiniz görünüm hangisi oldu? Yoruma yazmayı unutmayın!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
29
7
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?