Görüş Bildir
Haberler
Formio ile Formlar Mobile, Veriler Buluta Taşınsın | VenturesZone

Formio ile Formlar Mobile, Veriler Buluta Taşınsın | VenturesZone

Ventures Zone
14.10.2014 - 15:37 Son Güncelleme: 14.10.2014 - 16:17

Formio ile Formlar Mobile, Veriler Buluta Taşınsın | VenturesZone

Formio ile kağıda kaleme elveda deyin ve size özel düzenleyebileceğiniz dijital formlarla verilerinizi mobil cihazlardan gerçek zamanlı olarak toplayın.

Formio sahada elamanı olan ve basılı form kullanan tüm şirketleri hedef alarak hayata geçirilmiş. Formio Saas çözümüyle verilerinizi mobil uygulama üzerinden toplama ve gerçek zamanlı olarak verilerinize ulaşma imkanı sunuyor.

Formio ile şirketinizdeki saha elemanlarının performansını ölçümleyebilir, toplanılan veriye bulut üzerinden anlık olarak erişebilir ve verilerinizin detaylı analizini Formio’nun size özel oluşturduğu raporlar üzerinden yapabilirsiniz.

Formio üzerinden içeriğini ve tipini kendinizin belirlediği özel formlar hazırlayarak  Formio’nun Andorid ve iOS uygulaması ile mobil cihazlarından saha ekibiniz kullanımına sunuyorsunuz.

Bulut tabanlı çalışan Formio’da; verilerinize dilediğiniz yerden, dilediğiniz platformdan erişebiliyorsunuz. Saha elamanlarının doldurduğu formlar, topladığı verilere, aldığı siparişlere Fromio ile anında erişilebilir. Ayrıca Formia üzerinden saha ekibiniz ile mesajlaşma, anlık bildirimler gönderme ve görevlendirmeler yapmak  da mümkün.

Formio çevrimdışı çalışma özelliği ile internet olmayan yerlerde de veri toplamanıza olanak sağlıyor. Böylelikle internetsiz ortamda hem veri toplayabiliyor hem de geçmiş verilerinize erişebiliyorsunuz. Sonrasında istediğiniz zaman giriş yapılan veriler sistemle senkronize oluyor.

Formio’yu 14 gün boyunca ücretsiz denemek için tık tık.

Kaynak: http://ventureszone.com/girisimler/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın