Görüş Bildir
Haberler
Flört Karakterin Ne?

etiket Flört Karakterin Ne?

İş flörte gelince nasıl bir karaktere dönüşüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım

2. Söyle bakalım, kız/erkek arkadaşını çok kıskanır mısın?

3. Sen de değişken bir ruh haline sahip misin?

4. Peki bir ilişkiyi ayakta tutan şey nedir?

5. Anneler! Şüphesiz ki her şeyin en iyisine layık, peki bu anneler gününde senin hediye tercihin hangisi olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de gelelim evliliğe! Evlilik deyince aklına gelen ilk şey nedir?

7. Karşındaki insana küçük sürprizler yapmayı sever misin?

8. Peki ilişkilerinde genelde ilk adımı hangi taraf atar?

9. Ve son olarak, kız/erkek arkadaşın ile birlikte olmayı isteyeceğin bir akşam yemeği seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korkak bir karaktere bürünüyorsun!

Korkak bir karaktere bürünüyorsun!

Sen karşı taraf ile flört aşamasına geldiğin zaman korkmaya başlıyorsun. Fakat bu  korkma genelde önceden yaşamış olduğun ilişkilerinden dolayı kaynaklanıyor. Tekrar aynı şeylerin yaşanacağını düşünerek geri adım atmaya başlıyorsun. Ve bu durum karşı tarafın kafa karışıklığına neden oluyor. Kimi zaman çok ilgili davranırken kimi zaman da hiç umurunda değilmiş gibi hareket ediyorsun. İçindekileri dışa vurmaktan bir hayli çekiniyorsun. Bu da seni flört döneminde epey yıpratıyor aslında. Çünkü nasıl davranacağını bir türlü kestiremiyorsun. Kafanda kurduğun birçok şey o an gözünün önünden geçiyor. Ve tekrar kırılmaktan, üzülmekten ve hevesinin kırılmasından korkuyorsun. Aslında çoğu insanın yaşadığı şeyleri yaşıyorsun. Fakat bunu zaman zaman aşabilmek senin açından iyi olabilir.

Pozitif bir karaktere bürünüyorsun!

Pozitif bir karaktere bürünüyorsun!

Sen flört zamanında o kadar mutlu oluyorsun ki etrafına gülücükler saçıyorsun. Gerçekten o dönemde kendine hakim olamıyorsun. Karşı tarafın mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Düşüncelerin ve duyguların birbirine kenetleniyor ve sen her zaman duyguların ile hareket ediyorsun. Mantığını kullanmak istesen bile duyguların buna asla izin vermiyor. Zaten içinden geldiği gibi yaşamayı seven bir insansın. Flört döneminde de daha önceki ilişkilerin ile şimdiki ilişkini asla bir tutmuyorsun. Sonuçta her gelen bir diğerinden daha farklıdır. Sana daha farklı hisler, düşünceler yaşatır. O yüzden o kişiye güveniyorsun ve mutlu olmayı tercih ediyorsun. Tabi bu durumda pozitif bakıyorsun. Zaten böyle olmasan tüm bu söylenilenleri yapamazdın. Sence de öyle değil mi?

Sabırsız bir karaktere bürünüyorsun!

Sabırsız bir karaktere bürünüyorsun!
new.cdn.pudra.com

Sen flört dönemini hiç sevmiyorsun. Ya aranızda bir şey olsun ya da hiç olmasın kafasındasın. Flört döneminde hemen aranızdaki ilişkinin adı konsun istiyorsun. Oysa ki karşı taraf için bu böyle olmuyor. Genelde insanlar flört zamanı birbirlerini tanımak ve vakit geçirmek isterler. Aranızdaki elektriğe ve uyuma göre de ilişkinin adı konulur. Fakat sen direkt sevgili olmak ve o sırada birbirinizi tanımak istiyorsun. Karşındaki kişi ile temas etmek, istediğin gibi konuşmak istiyorsun. Fakat dediğimiz gibi işler ne yazık ki böyle ilerlemiyor. Eğer birinden hoşlandıysan onu ilk tanımak yerine hemen sevgili olmak istiyorsun. O yüzden sana bu konuda sabırsız olduğunu söylemeliyiz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
532
124
101
62
47
40
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

güven ve sadakat önemli bi de bebek :D valla doğru çıktı :) ''Korkak bir karaktere bürünüyorsun! Sen karşı taraf ile flört aşamasına geldiğin zaman korkmaya ... Devamını Gör

inci küpesiz kız

Korkak bir karaktere bürünüyorsun! evetttt

Gece Hayalcisi

rezil bir test amk.