Görüş Bildir
Haberler
Finansal Piyasaların Takibini Tek Bir Yerden Gerçekleştirmenizi Sağlayan 8 Kullanışlı Uygulama

etiket Finansal Piyasaların Takibini Tek Bir Yerden Gerçekleştirmenizi Sağlayan 8 Kullanışlı Uygulama

Berk Boztaş
21.04.2023 - 14:07

Bu uygulamalarla piyasanın hakimi olacaksınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Investing.com

1. Investing.com

Investing.com, hem mobil hem de web sitesi olarak hizmet veren, piyasadaki en iyi uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Zengin içerikleri ile dikkat çeken uygulamada borsadan altın fiyatlarına kadar birçok işlem yapılabiliyor.

2. Yahoo Finance

2. Yahoo Finance

Yahoo Finance, kapsamlı ara yüzü ile birlikte tüm dünyadan piyasa fiyatlarını ekranlarınıza getiriyor. Bunun dışında ekonomi haberlerini de takip edebiliyorsunuz.

3. Tradingview.com

3. Tradingview.com

Sahip olduğu özel grafik şablonlarıyla birlikte piyasayı takip etme konusunda en başarılı uygulamalardan biri olan Tradingview.com, büyük banka ve finans kuruluşlarının da verilerini sağlamasıyla öne çıkıyor.

4. Google Finance

4. Google Finance

Google Finance, Türkiye ve dünyadaki piyasaları takip etmeniz için adeta biçilmiş bir kaftan diyebiliriz. Üstelik uygulamada yapabileceğiniz kişiselleştirmeler ile birlikte yatırımlarınızı yakından takip edebiliyorsunuz.

5. Midas

5. Midas

Midas uygulaması, canlı borsa takibi konusunda dikkatleri üzerine çekiyor. Canınızın istediği finans şirketinin verilerini anlık olarak inceleyebiliyorsunuz ki hatta şirketlerin geçmişe yönelik bilgilerine de erişim sağlayabiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FinansCepte

6. FinansCepte

FinansCepte, sahip olduğu açıklayıcı teması ile birlikte borsa takibi anlamında kullanıcılarına oldukça iyi bir geri dönüş veriyor. Kendisinin öne çıkan özelliklerinden birinin de ev, araba ve ihtiyaç kredisi için sorgulama yapmanızı sağlaması.

7. CepFinans

7. CepFinans

Kullanıcı dostu teknolojisi ile kesintisiz bir veri akışı sağlayan CepFinans ile piyasaya hakim olabilirsiniz. Piyasanın güvenilir haber kaynaklarını takip edebilir ve kendi portföyünüzü oluşturabilme seçeneğiniz de mevcut!

8. Foreks

8. Foreks

Foreks'i kullanarak piyasalar üzerinde hakimiyet kurabilirsiniz. Borsa ile ilgili günlük haberleri takip edebilir, uzman yorumları ile birlikte doğru hamleleri yapabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın