Görüş Bildir
Haberler
Final Döneminin Ardından Sıkılan Bünyenize İlaç Gibi Gelip Sizi Ferahlatacak 10 Oyun

Final Döneminin Ardından Sıkılan Bünyenize İlaç Gibi Gelip Sizi Ferahlatacak 10 Oyun

İş ve okul hayatının bizleri ne kadar yorduğu malum. Boş zaman bulabildiğimizde ise bu yorgunluğumuzu atmak için oyunlara sığınıyoruz. Bazı oyunlar stresimizin üzerine stres katsa da sadece rahatlamak için oynayabileceğimiz birçok eser bulunmakta. Listemizde bu rahatlatıcı oyunlardan 11 tanesine yer verdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Unpacking

1. Unpacking

Unpacking, yeni bir eve taşınanların eşyalarını yerleştirdiğiniz, eşya yerleştirirken karşınıza çıkan ufak detaylarla insanların hikâyesini sizlere anlatan bir oyun. Ses tasarımıyla ve sunduğu yaratıcılık potansiyeliyle dikkat çeken oyunda sayaç gibi herhangi bir rekabetçi unsur bulunmuyor, sadece zen!

2. Florence

2. Florence

Florence; bir kadının hayatını küçüklükten yetişkinliğe kadar çizimler aracılığıyla gösteren, oldukça sıradan bir hayat hikâyesini anlatmasına rağmen oynarken tatlı hikâye anlatımıyla en delikanlımıza bile 'Yaaa!' dedirten bir oyun.

3. PC Building Simulator

3. PC Building Simulator

Eğer sürekli bir şeyleri geliştirdiğiniz tarzdaki simülasyonları seviyorsanız kendi bilgisayar tamircinizi işletmenize olanak sağlayan PC Building Simulator sizin için biçilmiş kaftan. Müşterilerin isteklerine göre bilgisayar tamir edin, toplayın ve iş yerinizi geliştirin!

4. Minecraft

4. Minecraft

Efsaneler unutulmaz. Oynarken fark etmeden saatlerinizi harcatacak olan Minecraft'ta kendi dünyanızı istediğiniz gibi inşa edin, madenlerde saatlerinizi geçirin ve redstone mühendisliğiyle yaratıcılığınızı konuşturun. İlaç gibi gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Untitled Goose Game

5. Untitled Goose Game

'Yeterince sinirim bozuldu, biraz da ben sinir bozayım!' diyorsanız eğer Untitled Goose Game imdadınıza yetişiyor. Bu oyunda mahallenin huzurunu bozmaya ant içmiş bir kaz olarak kendi hâlindeki insanların işine çomak sokuyoruz.

6. Journey

6. Journey

Listedeki diğer oyunların rahatlatıcılığı kişisel zevkinize göre değişse de Journey tam anlamıyla nirvanaya ulaşmanızı sağlayacak, ruhunuza hitap eden bir eser olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kadim çölleri süzülerek aşarken melodilerin tatlı tınısıyla kendimizden geçiyoruz.

7. ABZU

7. ABZU

Journey'nin geliştiricilerinin elinden çıkan ABZU'da da oldukça rahatlatıcı bir deneyim yaşıyoruz, fakat denizin altında. Hayatta kalma oyunlarındaki gibi bir nefes sayacımız olmadan, su altının derinliklerini dilediğimiz gibi keşfediyoruz.

8. Stardew Valley

8. Stardew Valley

Şehir hayatından bıkıp köye yerleşmek isteyenlere bu imkânı sunan, dedenizin mirası olan tarlayı işlediğiniz, estetik ve rahatlatıcı tarım simülasyonu Stardew Valley, stresinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

9. ISLANDERS

9. ISLANDERS

Minimalist bir strateji oyunu olan ISLANDERS'ta renkli renkli adalara binalarımızı yerleştiriyor, binaların etrafındaki unsurlara göre puan kazanarak sonraki adalara geçiyoruz. Oyun, tasarımının sadeliğiyle ve oynanışının rahatlatıcılığıyla oynayanların beğenisini kazanmış durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. House Flipper

10. House Flipper

Harap olmuş evleri tek kişilik bir renovasyon ekibi olarak yenilediğimiz bu oyunda bir nevi 'Mimar Selim Bey'cilik oynuyoruz. Eski evleri tanınmaz hâle getirerek (iyi anlamda tabii) çok daha yüksek değerlere kavuşturuyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın