Görüş Bildir
Haberler
Film İndirme Sitesi Arayanlar İçin 9 Ücretsiz ve Harika Servis! Hadi Film İndir!

etiket Film İndirme Sitesi Arayanlar İçin 9 Ücretsiz ve Harika Servis! Hadi Film İndir!

Ücretsiz film indirme konusu, internet dünyasında oldukça popüler. Üstelik bunu yasal olarak yapabilmek için de lisans açısından sıkıntı çıkarmayan servis bulabilmek çok zor. 

Ama bunu yasal olarak aşmanın ve istediğimiz her film olmasa da büyük bir kısmına erişmek mümkün. 

Bugün sizlere yasal olarak ücretsiz film indirmenin ve izlemenin yollarını anlatacağım.

Gelin hep birlikte bakalım :)

Not: Sizlere sunduğum listede yer alan sitelerde online yayın yapılmaktadır. Türkçe altyazı desteği Youtube haricinde yok diyebilirim. Bu nedenle biraz araştırma yaparak sitelerden film indirme konusunu ele alabilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. The Internet Archive

9. The Internet Archive

Amerika'da bağımsız bir vakıf tarafından fonlanan Archive oluşumunun The Internet Archive üzerinden 1920'li yıllardan tutun da günümüze kadar geniş bir film arşivi var. Charlie Chaplin kısa filmlerinin büyük bir kısmını görebiliyorsunuz mesela. Tabi The Internet Archive aslına bakarsanız koleksiyonu yapılabilecek kült filmleri barındırıyor.

8. Youtube

Size Youtube'dan Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmini yasal, ücretsiz ve HD olarak izleyebileceğinizi söylesem inanır mıydınız? Buraya tıklayın, görün. Ya da Av Mevsimi'ne ne dersiniz? Peki ya Tosun Paşa? Son dönemlerde eski ve yeni prodüksiyon firmalarının arşivlerini Youtube'a açmaları ile birlikte ücretsiz ve geniş bir arşive ulaşabiliyoruz artık. Fanatik Film'in kategorilere ayrılan kanalları oldukça iyi. Bunun dışında Yeşilçam'a ilişkin yüzlerce film ücretsiz.

7. MoviesFoundOnline

7. MoviesFoundOnline

Moviesfoundonline de yurt dışında ücretsiz ve yasal film izlemek için kullanılan servislerden bir tanesi.

6. Open Culture

6. Open Culture

Open Culture, internet üzerinde erişebileceğiniz ücretsiz yararlı kaynakları bir araya getiren bir oluşum. Film arşivi de oldukça geniş.

5. Popcornflix

5. Popcornflix

İsmi itibarıyla Netflix'i hatırlatan Popcornflix de ücretsiz ve geniş arşivi olan bir film izleme sitesi. Braveheart bile var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Classiccinemaonline

4. Classiccinemaonline

Classiccinemaonline özellikle siyah beyaz, eski filmleri izlemek isteyenler için harika bir arşive sahip. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

3. Public Domain Torrents

3. Public Domain Torrents

Public Domain Torrents internet üzerindeki belki de en temiz torrent sitesi. Film arşivini büyük çoğunlukla bağımsız yapımlar ve siyah beyaz filmler oluşturuyor.

2. Pluto.tv

2. Pluto.tv

Pluto.tv Youtube üzerinde yer alan birbirinden harika klipleri, filmleri, programları bir araya getiren ve kürate eden yani nitelikli yayınları bir araya getiren bir oluşum. Web, mobil uygulamalardan izleme imkanınız da var. Ben şahsen müzik kısmını çok beğendiğimi söyleyebilirim.

1. YIFY Movies

1. YIFY Movies

YIFY Movies internet üzerindeki en güncel yayınlara sahip olan platform. Yakın zamanda telif nedeniyle büyük sıkıntılar yaşasa da yayınını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1696
886
372
244
152
112
101
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın