Görüş Bildir
Haberler
FIFA 18'de Ortalama Bütçe ile Alınabilecek En iyi 15 Genç Oyuncu

FIFA 18'de Ortalama Bütçe ile Alınabilecek En iyi 15 Genç Oyuncu

Bu başlığımızda FIFA 18'de özellikle Kariyer modu severler için, ortalama bütçeyle alınabilecek ve gelecekte takımı taşıyabilecek potansiyeldeki 15 genç (22 yaş altı) oyuncuyu inceleyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Daniel Podence

15. Daniel Podence

76 Genel Derece, 84 potansiyel çok cazip gözükmese de 10.1 Milyon Euro değeri 3 yıl içerisinde kendini üçe katlıyor. 24 yaşında potansiyeline ulaştığı zaman 50-60 milyonlara elden çıkartılabilir aynı zamanda bu sürede 88 sprint hızı ve 84 dripling derecesi ile takıma büyük katkı sağlayabilir.

14. Charly Musonda

14. Charly Musonda

İlk sezonda Celtic'de kiralık olduğu için kendisini almak mümkün değil, yinede yaklaşık 15 milyon euro'ya 86 potansiyelli bir kanat almak için 1 sene beklenebilir.

13. Ruben Neves

13. Ruben Neves

Gerçek hayatta takımı Wolves'un, Premier Lig'e çıkmasında başrol oynarken benzer bir başarıyı sizin takımınız için de sergileyebilir. İster takımı onun üstüne kurun isterseniz 2-3 sene sonra 60-70 milyon eurolara elden çıkartın; seçim size kalmış.

12. Breel Donald Embolo

12. Breel Donald Embolo

Hem kanatta kullanabileceğiniz hem de 20-30 gol atabilecek bir forvet arıyorsanız 13 milyon euro ve 86 (kendi kariyerimde 88'e ulaştı) potansiyeli ile Embolo tercih edebileceğiniz bir isim.

11. Carlos Soler

11. Carlos Soler

Yaklaşık 15 milyon euro'ya 87 potansiyel ve orta sahanın her mevkisinde oynayabilen bir isim. Kaçırmamak lazım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Amath Ndiaye Diedhiou

10. Amath Ndiaye Diedhiou

Eğer Embolo'dan beklediğiniz verimi alamadıysanız, kendisiyle takas yapıp veya yaklaşık 12 milyon euroyu gözden çıkararak alabileceğiniz Ndiaye güzel bir tercih olabilir. Bu fiyata 87 potansiyel...

9. Houssem Aouar

9. Houssem Aouar

19 yaşında, 75 genel reyting, 88 potansiyel. İster orta sahanın göbeğinde isterseniz sol kanatta kullanın ama bence kesinlikle kaçırmayın.

8. Alvaro Odriozola

8. Alvaro Odriozola

Onun için elinizi çabuk tutmalısınız zira elinizden kaçırırsanız Avrupa'nın önde gelen kulüpleri 40-50 milyon euro verip kendisini renklerine katıyor. Ben 2 sene bekleyip 62 milyon euro'ya alabilmiştim. Benzer bir hatayı yapmamanızı tavsiye ederim.

7. Ryan Sessegnon

7. Ryan Sessegnon

Sağ beke Odriozola'yı aldıysanız, sol bek için de aynı potansiyele sahip hatta daha ucuza alabileceğiniz Ryan Sessegnon güzel bir tercih olabilir.

6. Alex Meret

6. Alex Meret

Onu da ilk sezonda almanız mümkün değil hatta ikinci sezonda da Udinese kendisini bırakmak istemeyecektir fakat kaleci ihtiyacınız fazla ve harcayabileceğiniz 20 milyon euronuz varsa gideceğiniz ilk isim Alex Meret olmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dayot Upamecano

5. Dayot Upamecano

FIFA 17'de 64 genel reytingi varken bu sene 76 genel reyting ve 88 potansiyele sahip. İlk sezonda 15-16 milyon euro gibi bir bedele kolayca kendisini transfer edebilirken ikinci ya da üçüncü sezonda kendisi için 40-50 milyon euroları gözden çıkarmanız gerekebilir.

4. Alban Lafont

4. Alban Lafont

Alex Meret'i 1 sene beklemek istemiyorsanız ve yeterli paranız varsa 20 milyon euro gibi bir bedele 18 yaşındaki Lafont kaledeki sorunlarınızı tüm kariyeriniz boyunca bitirebilir.

3. Ezequiel Barco

3. Ezequiel Barco

Uluslararası ünü sadece 1, potansiyeli ise 89... Bu ironiden faydalanıp 15-20 milyon euroya Barco'yu transfer edebilirsiniz.

2. Matthijs De Ligt

2. Matthijs De Ligt

Listede 90 potansiyele sahip tek futbolcu. Genel derecesi de 79 olduğunda birçok takım için şimdiden ilk 11 için değişilmez olabilecek bir isim. Dolayısıyla listenin en pahalı ismi olduğunu da söyleyebiliriz. 25-30 milyon euroluk bir bedelle kendisini transfer edebilirsiniz.

1. Jann-Fiete Arp

1. Jann-Fiete Arp

Eğer kadronuzda doğrudan oynayacak bir isim aramıyorsanız ve bir yatırım istiyorsanız, oyundaki en iyi seçenek Jann-Fiete Arp. En fazla 5 milyon euroya kendisini transfer edip kiralık verebilir ya da antrenmana sokup geliştirebilirsiniz. Bunun ve biraz sabrın karşılığı olarak değerini 2-30 katına çıkartacağının garantisini verebilirim. İyi oyunlar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
24
19
11
9
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın