Görüş Bildir
Haberler
Fenomen Dizilerin Uyarlandığı Kitapların Yazarı Prof. Dr. Gülseren Budaycıoğlu Zorla Mahkemeye Getirilecek!

Fenomen Dizilerin Uyarlandığı Kitapların Yazarı Prof. Dr. Gülseren Budaycıoğlu Zorla Mahkemeye Getirilecek!

Müge Kakşi
27.09.2021 - 20:01

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi reyting rekoru kıran dizilerin kitaplarından uyarlandığı ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu zorla mahkemeye getirilecek. Sahibi olduğu klinikte çalışan psikolog Kübra Arlı Bosuter'a açılan tazminat davası için tanıklık etmesi istenen Buğdaycıoğlu tüm çağrılara rağmen mahkemeye gitmemişti. Şimdi ise mahkeme kararı ile tanıklık yapması için polis eşliğinde görülecek davaya zorla getirilecek. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülseren Buğdaycıoğlu Zorla Mahkemeye Getirilecek

Gülseren Buğdaycıoğlu Zorla Mahkemeye Getirilecek

Reyting rekortmeni dizilerin kitaplarından uyarlandığı Gülseren Budayıcıoğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi reyting rekortmeni dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı olan Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, sahibi olduğu kliniğinde çalışan Kübra Arlı Bosuter hakkında açılan tazminat davasıyla ilgili olarak tanık olarak dinlenilmesi için mahkemeye zorla getirelecek.

Kök hücre tedavisi doktoru Yüksel Büküşoğlu'nun eski sevgilisi psikolog Kübra Arlı Bosuter hakkında açtığı davada, mahkeme; Bosuter'in çalıştığı kliniğin sahibi olan ve Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin uyarlandığı kitapların yazarı Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun tanık sıfatıyla 'zorla getirilmesine' karar verdi.

daha önce tüm çağrılara rağmen mahkemeye gelmeyen Budayıcıoğlu, Çağlayan Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 28 Eylül günü görülecek duruşmaya polis eşliğinde, zorla getirilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın