Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak? Frank Wormuth 23 Yıl Sonra Fenerbahçe'ye Geri mi Dönüyor?

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak? Frank Wormuth 23 Yıl Sonra Fenerbahçe'ye Geri mi Dönüyor?

GNS
15.02.2022 - 19:40

Süper Lig'de beklediği başarıyı elde edemeyen takımlardan biri de Fenerbahçe. Sezon başında Poertekizli teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşan takımın, ligde yüzü gülmedi. Beklediği sonuçla karşılaşmayan Fenerbahçe yönetimi Pereira ile yolları ayırdı. Ziraat Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de galibiyet savaşı veren sarı lacivertli ekip için teknik adam arayışı sürmeye devam ediyor. Peki Fenerbahçe'nin teknik direktörü kim olacak? Frank Wormuth 23 yıl sonra yeniden Fenerbahçe'ye mi dönüyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe, Süper Lig'de bulunduğu noktadan daha yükseğe çıkmaya çalışıyor. Sezon başında Vitor Pereira ile anlaşan takım beklediği sonuçları alamadı. Spor Toto Süper Lig'de son haftalara yaklaşırken 40 puanla 6. sıraya yerleşen sarı lacivertliler yeni teknik adam arayışı içerisine girdi. Gündeme gelen isimler arasında Frank Wormuth da yer alıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak?

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Kim Olacak?

1998-1999 sezonunda Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yapan Frank Wormuth, tam 23 yıl sonra Fenerbahçe'ye geri döneceği söylentileri dolaşmaya başladı.  Fenerbahçe yeni sezonda takımın başına Joachim Löw'ü getirmek isterken Alman teknik direktörün ilk yardımcısı Frank Wormuth olacak.

Fenerbahçe'ye 3 yardımcıyla birlikte gelecek olan Joachim Löw'ün ilk yardımcısı, şu anda Heracles'in teknik direktörlüğünü yapan Frank Wormuth olacak. 61 yaşındaki çalıştırıcı, 1998-99 sezonunda da Joachim Löw'ün yardımcılığını yapmıştı.

Ekipte İsmail Kartal'ı İstiyor

Ekipte İsmail Kartal'ı İstiyor

Joachim Löw yardımcı antrenör olarak İsmail Kartal'ı da ekibinde istiyor. Löw'ün Fenerbahçe'deki ilk döneminde de teknik ekipte yer alan İsmail Kartal kararını sezon sonunda verecek.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın