Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Silinen Tweet Açıklaması

Fenerbahçe'den Silinen Tweet Açıklaması

Fatih
15.03.2015 - 23:29 Son Güncelleme: 16.03.2015 - 13:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sehven Kaldırdık"

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım'ın sözlerinin içerisinde bulunduğu mesajın kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu detaylara yer verildi:

Teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal’ın Ağustos ayındaki imza töreni sırasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar, dün Kulübümüzün Resmi Twitter hesabından sehven kaldırılmış bulunmaktadır.

Sosyal medya departmanımızda görevli bir çalışanımızın kendi inisiyatifi doğrultusunda, amirlerine danışmadan yaptığı bu uygulama düzeltilmiş ve Başkanımızın sözlerini içeren mesaj, bugün tarihli olarak yeniden twitter hesabımızda yayınlanmıştır.

Başkanımız Sn.Aziz Yıldırım aynı düşüncelerini bu vesileyle bugün de teyit etmektedir.

Kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Fenerbahçe resmi hesabı silinen tweet ile ilgili yeni bir tweet paylaştı

Tweet dün silinmişti

Fenerbahçe sosyal medya ekibi, Gençlerbirliği maçı sonrası sürekli RT alan bir mesajı silmeyi tercih etti.

Fenerbahçe 'nin Gençlerbirliği deplasmanında aldığı yenilgi sonrası kulübün sosyal medya ekibi çok fazla paylaşım alan bir twitter mesajını silme yoluna gitti. Peki o mesaj neydi? Sezon başına gidelim.

Başkan Aziz Yıldırım , teknik direktör Ersun Yanal'ın istifası sonrası İsmail Kartal 'ı göreve getirmiş ve düzenlenen basın toplantısında çok önemli sözler söylemişti. İsmail Kartal'a destek olunması gerektiğini savunan Fener'in patronu, çok önemli bir de mesaj vermişti.

İşte o tweet;

İşte o tweet;

Yıldırım'ın ifadesi...

Yıldırım, 'Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır' ifadesini kullanmıştı. Basın toplantısı twitter'dan aktarılırken, sosyal medya ekibi diğer sözleriyle birlikte Yıldırım'ın bu ifadesini de paylaşmıştı. O gün çok sayıda paylaşım alan ve takipçiler tarafından favorilere eklenen bu mesaj, Gençlerbirliği mücadelesi sonrası tekrar paylaşılmaya başlandı.

Paylaşımların artmasından rahatsız olan sosyal medya ekibi, çareyi mesajı silmekte buldu. O mesaj, kulübün resmi twitter hesabından silindi.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0