Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin En İyisi Moussa Sow

Fenerbahçe'nin En İyisi Moussa Sow

Caner
23.12.2014 - 10:15
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gol yollarında geçen sezona oranla yarı yarıya düşüş yaşayan Fenerbahçe’de en çok skor üreten isim Dünya Kupası’na katılmayan Sow oldu.

Bu sezon sarı-lacivertli forma altında 14 maçta 6 gol kaydeden Sow, mevkidaşları Emenike, Kuyt ve Webo’yu gölgede bıraktı. Nijerya ile Brezilya’da gol atamayan ancak OPTA’nın verilerine göre 8 başarılı driblingle kupa tarihinin en iyi rakamını elde eden Emenike ligde yalnızca 2 gol attı.

Aynı şekilde Hollanda ile Dünya 3.’lüğü kazanan Kuyt da sağ bek, sol bek, sol açık, orta saha ve sağ açık gibi birçok farklı mevkiide oynayıp ülkesinde kahramanlaşmıştı ancak ligde yalnızca 3 gol kaydetti. Kamerun ile grup aşamasını geçemeyen Webo da 4 golde kaldı.

Afrika Kupası düşündürüyor

Dünya Kupası’nın bıraktığı izleri fazlasıyla taşıyan F.Bahçe’de Sow’un Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması da sıkıntı yaratıyor.

Ekvator Ginesi’nde 17 Ocak’ta başlayacak turnuvada yer alması kuvvetle muhtemel olan Sow’un forvet hattında büyük eksiklik oluşturmasından endişe ediliyor. Turnuvanın favori ülkerinden olan Senegal’in finale kadar gitmesi halindeyse 8 Şubat’a kadar Sow, Türkiye’den uzakta kalacak.

Dönüşte yapacağı izin ve zaman kaybı da sarı-lacivertliler için olumsuz faktörler olarak dikkat çekiyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0