Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe Giresunspor Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Fenerbahçe Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Fenerbahçe Giresunspor Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında GZT Giresunspor'u ağırlayacak. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 10 puan ve averajla 6. sırada girdi. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Fenerbahçe Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Giresunspor'u konuk ettiği hiçbir Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, bu karşılaşmaların tamamında rakibinin fileleri havalandırdı. Fenerbahçe ile oynadığı 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Giresunspor, sarı-lacivertlilere karşı son galibiyetini Aralık 1972'de aldı.

Süper Lig'de oynadığı son altı maçın sadece birini kaybeden Fenerbahçe, tek mağlubiyetini son karşılaşmada Başakşehir'den aldı. Sarı-lacivertlilerin Vitor Pereira yönetiminde üst üste iki lig maçından puansız ayrıldığı bir süreç bulunmuyor. Giresunspor, Eskişehirspor'dan bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk altı maçında da gol atamayan ilk takım olabilir. Lig tarihinde sadece üç ekip bir sezona 6+ maçlık suskunlukla başladı.

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'e karşı alan sarı-lacivertliler, Giresunspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın