Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den 3 Futbolcuya İmza Töreni

Fenerbahçe'den 3 Futbolcuya İmza Töreni

Fenerbahçe Kulübü, daha önce anlaştığı futbolcular Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek için imza töreni düzenledi. Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen törende Chahechouhe 3, Fabiano 1 ve Ramazan 4 yıllık mukaveleye imza attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü, daha önce anlaştığı futbolcular Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek için imza töreni düzenledi.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen törende Chahechouhe 3, Fabiano 1 ve Ramazan 4 yıllık mukaveleye imza attı.

Törene, futbolcuların yanı sıra sarı-lacivertli kulübün asbaşkanları Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım ile kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu katıldı. 

Şekip Mosturoğlu burada yaptığı konuşmada, alt yapıda yetişen Ramazan'ın, sakatlığı sebebiyle imza törenine katılamayan Mert Uygar Zeybek ile birlikte boş mukavele imza attığını söyledi.

Üç futbolcuya da Fenerbahçe'yi tercih ettikleri için teşekkür eden Mosturoğlu, 'İnşallah hepsi uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edecektir. Fabiano transfer sürecinde çok içten davrandı, Aatif Süper Lig'de gol kralı olmuş bir futbolcu, yurt dışından da talipleri olmasına rağmen Fenerbahçe formasını giydi. Şu an burada bulunamayan Uygar için de iyileşince imza töreni düzenleyeceğiz.' dedi.

Chahechouhe: "Türkiye'deki 4. yılımda büyük kulüp hedefimi gerçekleştirdim"

Chahechouhe: "Türkiye'deki 4. yılımda büyük kulüp hedefimi gerçekleştirdim"
Chahechouhe: "Türkiye'deki 4. yılımda büyük kulüp hedefimi gerçekleştirdim"

Fenerbahçe'nin Sivasspor'dan 3 yıllığına kadrosuna dahil ettiği golcü oyuncu Chahechouhe, 'Türkiye'deki 4. yılımda büyük kulüp hedefimi gerçekleştirdim. Burada gösterilen ilgi ve saygı beni çok etkiledi. Fenerbahçe'nin başarılarına katkı yapabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.' ifadelerini kullandı. 

Ramazan: 'Benim için çok özel bir gün'

Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve 4 yıllık sözleşmeye imza atan Ramazan Civelek de A takıma çıkan bir oyuncu için ilk kez imza töreni düzenlendiğini vurgulayarak, 'Benim için çok özel bir gün. Bana yaşattıkları için başkanım ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu benim için yeni bir başlangıç olacak.' şeklinde konuştu.

Futbolcular, imza töreninin sonunda basın mensuplarına toplu şekilde poz verdi.

Fabiano: "Bu formayı tekrar giyebilmek büyük bir gurur"

Fabiano: "Bu formayı tekrar giyebilmek büyük bir gurur"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı lacivertli takımın Porto'dan 1 yıl daha kiraladığı Brezilyalı kaleci Fabiano da transferi sebebiyle başkan, yönetim kurulu ve teknik ekibe teşekkür ederek, 'Bir kez daha bu takımın parçası olma şansı verildiği için çok mutluyum. Bu formayı tekrar giyebilmek büyük bir gurur. Bu sezonu güzel kılabilmek için elimizden geleni yapacağız.' şeklinde görüş belirtti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın