Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile Yollarını Ayırdı

Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile Yollarını Ayırdı

Enver K.
27.06.2015 - 14:29 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 14:39

"Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi"

"Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi"

Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, sıcağı sıcağına Fanatik'e konuştu. 

Tecrübeli futbolcu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti. Belözoğlu, şunları söyledi:

'Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terreneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum.'

Fanatik

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sarı-lacivertli kulübün sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu'na bir teklifte bulunmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sarı-lacivertli kulübün sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu'na bir teklifte bulunmadığını söyledi. Terraneo, Van Persie'nin de transfer hedefleri arasında olduğunu ima etti.

Emre Belözoğlu ile yola devam etmeyeceklerini ifade eden Terraneo, ' Emre Belözoğlu ile ilgili herhangi pozitif rapor yok, eğer böyle olsaydı bir sözleşme yenileme teklifi yapılırdı. Emre ile ilgili çok şey söyleniyor, Emre'yi Inter'e transfer eden benim. Emre'yi ilk transfer ettiğimiz zaman Türkiye ile ilk bağlantım olmuştu, bugün de Türkiye'ye geldim ve yine Emre ile ilgili bir soruyla karşılaştım. Sadece Emre ile ilgili konuşmak sözleşmesi sona eren diğer oyunculara da haksızlık olur. Hayat devam ediyor. Söylediklerim anlaşıldıysa anlaşılmıştır, anlaşılmamışsa anlaşılmamamıştır' dedi.

Sporx

Fenerbahçe Kulübü'nden Emre Belözoğlu'na teşekkür mektubu

Fenerbahçe Kulübü'nden Emre Belözoğlu'na teşekkür mektubu
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0