Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kupada Tat Vermedi

Fenerbahçe Kupada Tat Vermedi

Fatih
23.12.2014 - 19:15 Son Güncelleme: 23.12.2014 - 21:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Altınordu'yu ağırlayan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Diego'nun golüyle beraberliği kurtardı.

Karşılaşmada bir türlü üstünlüğü ele geçiremeyen sarı lacivertliler, dirençli Altınordu takımı karşısında pozisyon üretmekte bir hayli zorladı. Diego Ribas önderliğindeki orta alanda istediği pas organizasyonlarını da gerçekleştiremeyen Fenerbahçeilk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtamadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan Fenerbahçe, son pasları bir türlü gerçekleştiremedi. En büyük gol silahı olan Emenike'nin maçtaki düşük performansı sarı lacivertlilere gol yollarında büyük sıkıntı yaşattı.

50. dakikada Fenerbahçe ceza sahası yayından gönderilen derin pasa hareketlenen Taha, sarı lacivertli stoperlerin arasından topla buluştu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu net fırsatı değerlendiren ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Taha, Altınordu'yu 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra baskısını arttıran Fenerbahçe, özellikle sağ kanattan geliştiriği ataklarla gole yaklaştı ancak bu fırsatları değerlendiremedi. İyi paslaşan ve hızlı oyunculardan kurulu olan Altınordu ise topun arkasında kalarak ani ataklarla Fenerbahçe kalesini tehdit etme anlayışına büründü.

Karşılaşmanın son bölümlerinde artan Fenerbahçe baskısına Altınordu iyi direnç gösterse de 81. dakikada ceza sahasına ortalanan top bir türlü uzaklaştırılamayınca Diego Ribas altı pastan topu ağlara göndermeyi başardı.

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Öte yandan Altınordu karşısında Fenerbahçe'nin beraberlik golünü atan Diego Ribas, kariyerindeki 100. golü kaydetti. Diego 100. asistini de Bayburt karşılaşmasında yapmıştı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/turkiy...

Maçta en çok topla buluşan oyuncu Hasan Ali oldu. (76)

Diego Ribas Fenerbahçe forması altında ilk golünü attı.

Emmanuel Emenike, 90 dakika sahada kaldığı Altınordu maçında kaleye şut çekemedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0