Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 94-74 Darüşşafaka Doğuş

Fenerbahçe 94-74 Darüşşafaka Doğuş

Spor Toto Basketbol Ligi 17. hafta maçında Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş, Ülker Sport Arena'da karşı karşıya geldi. Maçı Fenerbahçe 94-74 kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Hedefimiz Şampiyonluk"

"Hedefimiz Şampiyonluk"

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. haftasında sahasında Darüşşafaka Doğuş'u 94-74 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın ilk yarısında yaptıkları hatalarla rakiplerine çok kolay sayı şansı tanıdıklarını ancak ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, ikinci yarıya çok iyi başladıklarını ve yakaladıkları 7-0'lık seriyle maçın seyirini değiştirdiklerini vurgulayarak, 'Basketbolcular oyundan zevk aldı ve kenardan sürekli katkıları oldu. Destekleri için herkese teşekkür ediyoruz. Daha fazla kişinin gelmesini bekliyorduk çünkü bu takım bunu hak ediyor. Spor Toto Basketbol Ligi bizim için son derece önemli. Hedefimiz şampiyonluk ve o yüzden daha fazla destek bekliyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Berk Uğurlu ise takım olarak maça iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra ağırlıklarını gösterdiklerini kaydetti.

"En Sıkıntılı Sezonlardan Bir Tanesi"

"En Sıkıntılı Sezonlardan Bir Tanesi"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise kendi adına en zor sezonlardan birini geçirdiğini belirtti.

Yazın yapılan hataları dile getiren ve kulübün böyle bir görüntüyü kesinlikle hak etmediğini vurgulayan Oktay Mahmuti, 'Sezon sonuna kadar böyle devam edecektir. Ondan sonra mutlaka radikal kararlar almak zorundayız. Kendi adıma benim kariyerimdeki en sıkıntılı sezonlardan bir tanesi olduğunu söyleyebilirim' ifadelerini kullandı.

Darüşşafaka Doğuş oyuncularından Harangody ise maçın ilk yarısında skorun yakın gittiğini ancak üçüncü çeyrekte rakiplerine yanıt veremediklerini aktardı.

Fenerbahçe 94-74 Darüşşafaka Doğuş

Fenerbahçe 94-74 Darüşşafaka Doğuş

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 17. haftanın kapanış mücadelesi Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş arasındaydı.

Fenerbahçe, maç boyunca Darüşşafaka Doğuş’a büyük üstünlük kurdu. Haftaiçinde Euroleague’de Anadolu Efes’i de deviren Sarı-Lacivertliler, mücadeleden 94-74 galip ayrılarak ligde üst üste 5. maçını kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe bu sezonki 13. galibiyetini elde etti. Darüşşafaka Doğuş ise 7. yenilgisini aldı.

Son periyodun büyük bölümünde genç oyuncularına da forma şansı tanıyan Fenerbahçe’de Kalinic dışında süre alan tüm oyuncular skora katkı yaptı. Datome 16, Ali Muhammed 13, Vesely 12, Melih 11, Bogdanovic 10, Hickman 7, Ömer 7, Udoh 6, Barış 6, Berk 4 ve Egehan 2 sayıyla oynadı.

Darüşşafaka Doğuş’ta ise Harangody 17, Preldzic 15, Semih Erden ile Gordon 9′ar sayı üretti.

Basket Dergisi & TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın