Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 86-73 Cedevita

Fenerbahçe 86-73 Cedevita

Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena'da ağırladığı Hırvatistan temsilcisi Cedevita'yı 86-73 mağlup ederek beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turkish Airlines Euroleague Top 16 tıru E Grubu 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena'da ağırladığı Hırvatistan temsilcisi Cedevita'yı 86-73 mağlup ederek beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısını 40-33 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına tutuk başlayan Fenerbahçe, 62-61 önde girdiği final periyodunda seyircisininde desteğini arkasına alarak karşılaşmayı 86-73 galip tamamladı.

Avrupa Ligi'nin bu sezon en az kaybeden takımı olan Fenerbahçe, Top 16'nın yenilgisiz tek takımı olma unvanını korudu. 

Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe, geçen sezon Top 16 turunda 16 Ocak 2015'te Olympiakos'a 74-68 yenildikten sonra Ülker Sports Arena'da oynadığı 15 maçı da kazandı.

''Savunmayı Çözdük Maçı Kazandık''

''Savunmayı Çözdük Maçı Kazandık''
İçeriğin Devamı Aşağıda

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 5. haftasında Hırvatistan'ın Cedevita Zagreb takımını 86-73 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, maça çok iyi başladıklarını ve güzel top çevirerek, iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, 'Kenardan gelen oyuncularımız doğrudan sayı atmak istiyor. Sayı atmak dışında diğer şeylere, özellikle de savunmaya önem göstermediler ve sonuç olarak rakibimiz geri geldi. Kendimize ve rakibimize saygı duymamız gerekiyor. Çünkü THY Avrupa Ligi'nde kolay maç yok' ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayan Sırp başantrenör, 'Rakibimiz savunma açısından çok iyi hazırlanmıştı. Son çeyrekte savunmalarını çözdük ve bu şekilde maçı kazandık. Taraftarımız inanılmaz bir destek verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Lig TV ve TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
10
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın