Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, 40 Avukatla Adalet İçin Sahaya İndi

Fenerbahçe, 40 Avukatla Adalet İçin Sahaya İndi

Abdullah Demir
03.03.2023 - 14:32 Son Güncelleme: 03.03.2023 - 14:49

Fenerbahçe taraftarları, Konyaspor maçında 'Hükümet istifa' sloganları attığı için iktidardan tepki gördü. Devlet Bahçeli maçların seyircisiz oynanmasını istedi ve taraftarlara 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatları gitmeye başladı. Fenerbahçe ise tebligatlara sessiz kalmayarak taraftarlarına giden 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatlarıyla ilgili hukuki sürecin takibi için Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği ile ortak çalışma başlattı. 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Hasan Doğan, 'Hükümet istifa' tezahüratı atan taraftarlarına 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatlarının gittiğini Twitter'dan 2 gün önce duyurdu.

Kayseri 2. İdare Mahkemesi'nin kararına, Kayseri Valiliği tarafından yapılan itirazı üst mahkeme kabul etti. Fenerbahçe taraftarı maça alınmayacağını belirten yargı kararı bugün geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin paylaşımı

'TARAFTARLARIMIZIN BİLGİ VE DİKKATİNE

Fenerbahçemizin geçtiğimiz hafta sonu Arabam.com Konyaspor ile oynadığı maçta tribünlerde yaşanan bazı tezahüratlar sonrasında taraftarlarımıza 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında 'spor müsabakalarını seyirden men' tebligatları gelmeye başlamıştı.

Süreci yakından takip eden Kulübümüz, resmi akredite derneklerimizden biri olan Hukukçu Fenerbahçeliler Derneğimiz ile koordineli olarak çalışmalara başladı. Bu bağlamda ülke genelindeki 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verilmektedir.

Değerli taraftarlarımızın, kendilerine gelen tebligatlar ile ilgili hukuki sürecin takibi için aşağıda yer alan mail üzerinden bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

Mail: hukukdestekgfenerbahre.org'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
13
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bjk81

ister misiniz kayserisporlular formalarının altına fener forması giysin 😂

bjk81

Bu sefer Kayserisporlular engellenir 😂

Deli Cavus

O bölgelerde oturanlar fenerbahçe taraftarına destek için stadyumda olmaları gerekir.