Görüş Bildir
Haberler
FED Faiz Kararı Açıklandı mı, 2022 FED Faiz Kararı Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?

FED Faiz Kararı Açıklandı mı, 2022 FED Faiz Kararı Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?

Dünya piyasasının gözü FED faiz kararına çevrildi. Doların yönünü belirleyecek olan FED faiz kararı aynı zamanda emtia, kripto, hisse gibi yatırım araçlarını da etkileyecek. Ocak 2022 FED toplantısı 2 gün sürüyor. Analistler bugün sona erecek FED toplantısı ve faiz kararı sonrası Başkan Jerome Powell'ın faiz açıklaması için, 'Gelecek dönemin para politikasının şifresi' olacak yorumunda bulundu. Vatandaşlar da 'FED faiz kararı açıklandı mı, FED toplantısı, ne zaman saat kaçta sonuçlanacak?' sorularına yanıt arıyor. Peki, FED faiz kararı açıklandı mı, 2022 FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küresel piyasaların gözü kulağı bu akşam açıklanacak olan FED faiz kararı bilgisine çevrildi. Yeni yılın ilk ABD Merkez Bankası (FED) Toplantısı için geri sayım sona erdi. Türkiye ve küresel piyasaları etkileyecek olan FED Toplantısı bugün yapılacak ve ardından FED faiz kararı sonuçları açıklaması kamuoyu ile paylaşılacak. ABD Merkez Bankası'nın bu yıl faiz artırımı yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

FED Faiz Kararı Açıklandı mı?

FED Faiz Kararı Açıklandı mı?

ABD Merkez Bankası Fed, faiz kararını bugün 22.00’de açıklayacak. Fed Başkanı Jerome Powell 22:30’da basın toplantısı düzenleyecek, soruları yanıtlayacak.

2022 FED Faiz Kararı Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?

2022 FED Faiz Kararı Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?

FED toplantısı sonrası faiz kararı için 26 Ocak akşamı açıklama yapılacak. Analistler ve FED üyeleri bu sene FED'den 3 veya 4 faiz artırımı bekliyorlar. FED'in ilk faiz artırımını bu toplantıda değil Mart ayında yapacağı konusunda görüşler ağırlık kazanırken, faiz kararı açıklaması saat 22:00 civarında gelecek. Faiz kararı sonrası yaklaşık 30 dakika sonra Fed Başkanı Jerome Powell kameraların karşısına geçerek, gelecek dönemin para politikasına ilişkin mesajlar verecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

"FED Faiz Kararı Açıklandı mı, 2022 FED Faiz Kararı Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?" ne demek kardeşim?? Sen milliyet sabah gazetesi mi oldun, sen Onedio's... Devamını Gör