Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim 'Saygı Duruşu'ndaki Islıklara Karşı Harekete Geçti; Kamu Spotu Çekecek

Fatih Terim 'Saygı Duruşu'ndaki Islıklara Karşı Harekete Geçti; Kamu Spotu Çekecek

Batuhan
19.11.2015 - 10:54

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yunanistan maçı öncesi bir grup taraftarın konuk ekibin milli marşını ve Paris’te ölenler için saygı duruşunu ıslık ve tekbirlerle protesto etmesine karşı kamu spotu çekecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli takımın teknik patronu Fatih Terim, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında “Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmayın. İstiklal Marşı bu. Lütfen! Ne oluyor bize… “Ölmüş insanlara saygı duruşu yapıyoruz, bir dakika sabredemiyor muyuz? Sonra dışarı gidince bunu izah edemiyoruz” demişti.

Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre Fatih Terim, sadece bu tepkiyle kalmayarak harekete geçti. Federasyon yetkilileriyle bir araya gelen Terim, “Türkiye’nin imajının Avrupa’da düzeltilmesi adına harekete geçmeliyiz” diyerek bazı kararlar aldı.

Buna göre her maç öncesi düzenlenecek basın toplantılarında Terim, ‘ saygı duruşu ve ulusal marşlara saygı ’ konusuna dikkat çekecek. Bu konuda broşürler basılacak, maç öncesi tribünlere dağıtılacak ve anonslarla bu kampanya desteklenecek.

Ayrıca Fatih Terim ve oyuncuların yer aldığı kamu spotu çekilecek. Bu filmler halka açık alanlarla TV kanallarında gösterilecek. Federasyon, bu konuda okullarla işbirliğini de gündeme getirecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
7
3
3
2
1
0